Új hozzászólás Aktív témák

  • rongylab

    tag

    Valaki leírhatná hogy ha downgrade-el, és inditja a apache és a másik szervert. utána mit lát, illetve a tvn, mit csinál, mit nyom meg? ha elindította a downgrade-t azonnal megtalálja a tv a fájlt, vagy 2-3 órán keresztül egyfolytában futtatja, aztán majd magától lesz valami?

    Nálam látszólag fut a pcn mind két fekete ablak, az egyikben 10-20 percenként változik a szám amit látok. A tvn agyon nyomkodtam, vagy 100x a keresés gombot. mindig azt irja nincs frissités. ha vissza lépek a tv menüjében a hálózat-ra, csak akkor ugrik a pcn a látható számok amiket próbál küldeni. 1 hete nem tudok rájönni hogy a francba működik ez. nekem se skypem nincs vagy mi szösz az.. se semmi. router, amin kapom a netet. dns meg minden átirva. tuti valami bagatel hiba van.

    arra gyanakszom a tvn nincs állandó internet, csak abban az egy pillanatban mikor rányomok a hálózatra. különben miért csak akkor változik a pcn a küldeni próbált fájl száma? jah és wifi csatlakozással menne a dolog, és egyfolytában keresést ír ki a tvn a hálózati részben, nincs állandó kapcsolat a router és a tv között. mielőtt átírtam a tvn a dns-t azelőtt volt internetem a tvn.

Új hozzászólás Aktív témák