Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    A Médiaklikkel nem jutottam sokkal előrébb. Továbbra sem működik. :( A MindigTV-sek ezt írták az érdeklődésemre:
    "Tisztelt Uram! A mai napon az Ügyfélszolgálaton letesztelve működött a közszolgálati csatornákon a Médiaklikk szolgáltatás. Üdvözlettel: MinDig TV Információs Központ"
    Annyit kiderítettem, hogy a lányomnál sem működik a 32LA660-asán. Írtam a szolgáltatómnak, várom a válaszukat. Azon töprengek, hogy esetleg nem e változtattak valamit a MindigTV-sek a digitális adásban, amit az LA esetleg nem tud lekezelni. (Úgy mint pl. ahogy majd a Youtube fog tavasszal.) Gyanítom, hogy nem a szolgáltatóm a ludas, hiszen Huncutkának sem működik, Ő viszont nem TARR-os. Annyit még elkövettem, hogy csináltam egy alkalmazástár újrainicializálást, de miután nem segített, következett egy gyári visszaállítás is. (De jó ilyenkor az USB mentés/visszaállítás!) Ez sem oldotta meg a problémát. Nekem még a Mediaklikk kijelzése sem jött meg mint Huncutkának.
    Esetleg tesztelnétek (legfőképpen az aki TARR-os szolgáltatónál van) LA és LB-s TV-ken? Kiszűrném, hogy az LB-sek tudják, a régiek meg esetleg már nem. Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák