-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
válasz #94529552 #42400 üzenetére
hát mindig változik a dolog
igen valóban néha már nem tudom mi legyen ,nagyon berágtam rájuk
az a baj,hogy engem nagyon zavarna az a árnyékolás,ezért marad ez
a csíkozódás csak filmnél volt és magic-el,amit csak netre fogok használni,mert veszek hozzá hagyományos távot
ne haragudjatok,lehet hisztiztem és nem tudtam eldönteni mi legyen-többet erről a témáról nem írok ide
[ Szerkesztve ]
-
-
Zsmester89
őstag
válasz István 67 #42399 üzenetére
Nem ajánlott, edge ledes, óriási input laggal, iszonyatos felhősödéssel:
Ugyan ez az én direkt ledes lb730-on:Petya2012:
Nem nézek rajta tv adást, csak hd filmeket, sorozatokat médialejátszóval + pcről játszok rajta.
Sarkok foltosodásával kapcsolatban itt van pár kép.[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Danika256
aktív tag
válasz Zsmester89 #42404 üzenetére
No azért ez egy igen-igen rossz EDGE Ledes kijelző, példának nem igazán állja meg a helyét. Ennél sokkal - sokkal jobb az Edge ledes átlag szerintem, de az enyém biztos meg amiket láttam. Ezt csak azért írom, hogy nehogy sokan megijedjenek ettől a képtől, és a megfelelő tájékoztatás miatt is, azért messze nem ennyire rossz a helyzet, ha ilyen lenne mind, nem lenne egy hülye sem aki megveszi
Amit láttok, az jobb esetben alig észrevehető a legtöbbnél, de persze a kijelző méretének nagyságával ennek lehetősége nagyságrendekkel növekszik! És illik megfelelően beállítani azt a nyavalyás kijelzőt!
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ez mitől lehet? Egy LG LB670V Tv-m DIGI szolgáltatóval. Eddig simán ment szó nélkül, most meg kiírta, hogy "nincs CI modul"...ez miért van? Tudna valaki írni valamit?
-
-
Azurooandrew
tag
válasz Zsmester89 #42404 üzenetére
Mivel tv-t nem nézel, vélhetően focimeccseket se sajnos , pedig ezzel kapcsolatban nagyon érdekelnének a tapasztalatok: mennyire jelenik meg a foltosodás, csíkozódás oldalirányú mozgásnál. Nálam amúgy az LB671 van versenyben 55" méretben, tehát nagyon elég szenzitív kérdés nálam, hogy milyen mértékű a DSE és banding a 2014-es direct led modelleknél - mert erre arra sajnos van panasz is rájuk.
A képek jók, szép a tv is még így sötétben is, világos (szürke, fehér) alapanyaggal is lősz majd tesztképeket ? egyszer ha lesz kedved időd rá persze ,)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
A kiszemelt televízió: LG 42LB650V. Kiszemelt célok, Xbox, film és sorozatok. Miután ez lenne az életem első LED TV-je mennyire ajánlott a készülék? Van valami dolgom amúgy amit ezekkel kapcsolatba jó tudni?
Köszi!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
BiP
nagyúr
válasz huncutka1029 #42374 üzenetére
-
apszi
őstag
válasz petya2012 #42393 üzenetére
Szia! Ne vedd sértésnek, de nagyon lökött vagy, ha megtartod ezt a tv-t. A jó ég tudja ki mit mókolt már vele,nem beszélve arról, hogy akár jelentősen is rövidebb lehet az élettartama, mintha újonnan vetted volna. Az pedig tovabbra sem fog kiderülni, hogy mi zavar a képében és mi nem amíg nem vetsz rá legalább 1 ,azaz egy darab pillantást. Tegnap voltam az osanban egyébként, van már kiállított lb670 55"-ban, fel órát néztem az m1-en valami szerelmetesdrámásosgyilkolósbosszúállós sorozatot, és magamat is meghazudtolva azt kell mondjam, nem volt semmi gondom sem a sarkaival, sem egyéb mással. Szerintam el kellene menmed neked is és LOOK IT
Ui.:Használt tévét kaphatsz olcsóbban is
[ Szerkesztve ]
-
dominating
tag
Üdv!
TV: 650v
Kérdés: 720p filmet játszok le amiben van gyári felirat, azt hogyan tudom eltüntetni? távirányítón hiába nyomkodom a subtitle gombot nem csinál semmit.5800x3d + 6900xt
-
pjen
félisten
válasz Lavidaloka #41547 üzenetére
Kb két hete vettem MM ben ,megnéztem a full hd képekkel enyémnek semmi baja.
-
petya2012
őstag
válasz dominating #42413 üzenetére
be kell lépned az opció menübe(mikor tekered a filmet előjön a menü,jobb oldalt lent lesz)és ott videólejátszás beállítása
-
petya2012
őstag
válasz dominating #42416 üzenetére
nincs mit
-
egonca
csendes tag
Tudja valaki, hogy az LG Smart Tv -ben milyen böngésző van? Illetve, lehet azt frissíteni?
3 hónapos a tévém (42LA620s) és nem tudom sehogy lejátszásra bírni az ATV és Hír Tv un. késleltetett adását
Az előbbinél megy a hang, de a kép kimerevedik, az utóbbinál pedig egy nagyon keskeny kép van a képernyő közepén
Érdekes, hogy pl. youtube videók remekül mennek -
huncutka1029
addikt
Sajnálom, hogy egyik sem jött be.
Ha 5 év garid volt, akkor javíttasd meg.
Ha már nem garis, akkor jobban jársz egy Androidos stickkel, annak amúgy is jobb a "smart" része.
Én is használok hozzá egy fuso by wayteq-et.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
petya2012
őstag
válasz huncutka1029 #42421 üzenetére
szió
te ismered ezt a Fuso tv-t??
erre ingyenes a regisztráció??
-
drpele
senior tag
Sziasztok!
LG LM660-as széria PVR-jával kapcsolatban szeretnénk információt kérni. Sajnos sehol nem lehet ilyen részletességgel infót találni róla.
-(MindigTV) EPG alapján lehetséges felvétel időzítése?
-Hány felvételt lehetséges előre időzíteni? Egyáltalán korlátozva van?
-Standby-ban lévő TV-vel is működik a felvétel?
-Folyamatban lévő rögzítés esetén lehetséges más csatornát nézni?"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
petya2012
őstag
válasz drpele #42423 üzenetére
helló
nekem LM620-om volt,a 660-as jobb
nálam működött EPG-be való rögzítés,de ha másik csatornát nézel-akkor átkapcsol arra ahonnan felveszel(bár nálam Inviteles kábel van)
szerintem egyet lehet,bár azt nem próbáltam
működik úgy is igen,a tv képe nem kapcsol be
nem lehet más csatornát nézni,mivel egy tuneres[ Szerkesztve ]
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyaman vettem egy 42LB650V-t magamnak. Hogyan lehet megoldani, hogy a wifi halozatomon levo pl. laptopon levo filmeket le tudjam jatszani a tv-n? vagy kell vegyek egy media kiszolgalos routert es arra kell dugjam a vinyot amin a filmeket tarolom? -
Shingen
addikt
Sziasztok!
Tudom hogy nem teljesen ide vág, de tv-hez szerintetek ez megfelelő lenne?
esetleg vkinek van ilyen, van tapasztalata a settről?
[link]Köszi!
風林火山
-
gyeniko
őstag
válasz petya2012 #42428 üzenetére
Szerintem csak a vásárláskor tudhatsz kiterjesztett garanciát vásárolni, vagyis nem más üzletben és nem később. Illetve az is kell ehhez, hogy az eladó üzletben errre egyáltalán legyen lehetőség!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
törölt tag
válasz Biga123 #42407 üzenetére
Én is komolyan mondom, ha gond van a tévéddel javíttasd vagy cseréltesd ki. Senkit nem érdekel ez a marketinges duma. Nekem, de gondolom a többieknek is total egal, hogy milyen gyártmányú, és azon belül milyen típusú tv-t veszel. Az általam nézett HD műsorokra és a filmezésre teljesen megfelelő az enyém, semmi zavaró tényező nincs, és csak ez a fontos.
-
Zsmester89
őstag
válasz Danika256 #42405 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy az összes edge ledesnek ennyire durva felhősödése van, csak azt, hogy a 49lb850v-nek ilyen és nem szabad ezt venni, hiába UHD, úgy ahogy a samsung alsó kategóriás uhd-ját sem, ott meg a 24p szoftveresen van megoldva, nem jó a támogatása, röcögnek a videók.
Azurooandrew: Persze, a hétvégén lövök képeket.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
apszi
őstag
válasz Biga123 #42407 üzenetére
Nézd, egy márka specifikus topikban biztos, hogy nem az egyéb márkákat fogják dicsérni véleményezni, ajánlani. Ez igaz az összes egyéb márkával foglalkozó topikra ahol szintén adott márka "marketingesei" irogatnak (nem kötekvés volt) És én is azt mondom...SZERVIZ!
[ Szerkesztve ]
-
K_Gyula
csendes tag
Üdv!
Biztos 1000-szer le lett írva, de nem találtam konkrét infót a keresőben sem, és Googleban sem.
Van egy LA660s készülékem. Van egy külső, 2,5" hordozható, 1 TB külső vinyóm, sima 1 db USB csatlakozással. Próbáltam videót, és képeket is átmásolni rá, Számítógépek simán látják a tartalmát, viszont TV-re dugva csak betölt, majd USB csatlakozása sikertelen: Sérült file vagy a könyvtár hiba üzenettel megáll, és nem csatlakozik a HDD.
A HDD-s USB portba dugom az USB-t, és próbáltam Y kábellel, illetve külső tápos HUB-on keresztül, ha netán kevés lenne neki a delej. De semmi, ugyanaz.
Van valami korlát, hogy meddig kezeli a HDD-t, azt olvastam, hogy van akinek 2T is kezel, tehát szerintem nem ez a gond.
Mit javasoltok?
Köszönöm!
-
sapics
csendes tag
válasz Blamazs #42425 üzenetére
A laptopon eszközként megkeresed a TV, a laptop fel fogja ismerni média lejátszóként és második monitorként is.
1. lehetőség: A laptopon engedélyezed a média filék megosztását, ezután a TV "smart share" alkalmazásában már kilistázódik a megosztott mappák tartalma.
2. lehetőség: A laptopon elindítod a média lejátszást, az eszközök menüpontból kiválasztod a lejátszás lehetőséget és a TV-n történő lejátszásra kattintasz. A TV átkapcsol a smart share alkalmazásra és lejátsza a médiát.
3. lehetőség: TV-én elindítod a screen share alkalmazást. ezután a laptopon Eszközök- Második képernyő - LG SMART TV. Ekkor a laptop képernyője tükrözve lesz a TV-re. Ilyenkor a magic remote egérként vezérli a laptopot.
Ez win8 laptop és LB870 között garantáltan működik, minden egyéb program nélkül.
FullHD felbontású laptop képernyőjének tükrözéséhez ajánlott (nálam muszáj volt) 5G-s N-s wifi kapcsolatot létesíteni.
1368x768-s laptop felbontás esetén nekem még elég volt a 2.4G N-s wifi is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Google Pixel topik
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest