-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
55lb670 vs 671v között mi a különbség?
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
limpfred
csendes tag
válasz Zsmester89 #41254 üzenetére
ugy tudom hogy a 670 ezust szinu, a 671 pedig fekete.
-
droetker
csendes tag
válasz LucasGrant #41244 üzenetére
Köszönöm, valóban ahogy írtad a másik app kellett!
-
menyoronc
aktív tag
-
vigyori78
őstag
-
Lebowski
tag
válasz menyoronc #41256 üzenetére
Én semmit sem állítottam át a routeren, kivéve, hogy fix IP címet adtam a tv-nek és ezt a címet adtam meg a pc-s tűzfalprogramban az ellenőrzésből (IDS) kizárt címnek, mivel a pc-s serviio tartalom csak így látszott. Ez nem befolyásolja az egyéb mobil eszköz kapcsolódást, annak mennie kell enélkül is.
-
Vicky_75
csendes tag
Sziasztok!
Azt ugye jól látom, hogy a webos-hez való lg tv remote nem tudja a 2nd display funkciót? Mert én sehogy sem találok benne ilyet.
Remélem később beleteszik majd,
-
Szulita28
senior tag
válasz sebgutkopf #41233 üzenetére
Szia!
Nekem LA660S van, Digi tv, és megtalálja a HD-s jelet. Viszont egy 10 méteres tyúkbéllel a kisszobában is van egy Samu, és annál ugyanez a jelenség van: "gyenge vagy nincs jel". És soha nem tudtam rájönni, miért nem látja. Mivel sima T-jelosztóm van, raktam elé jelerősítőt is, de így sem látja. Biztos nem ilyen egyszerű a megoldás, de nem tudok másra gondolni, mint hogy túl hosszú a kábel, és tényleg gyenge a jel (bár ez lehet láma..)
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Mika1227
őstag
válasz LucasGrant #41270 üzenetére
A 42LN5400 szimpatikus már csak az ára miatt is. A többi nekem túl drága!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
bandi0000
nagyúr
Kérdés, 660S TV-n van ugye asszem satelit antenna csatlakozó, a rendes mellett, na már most ha a rendes antennát csinálom meg olyan csatlakozósra akkor működni fog ugyan úgy?
Xbox One: bandymnc
-
Mika1227
őstag
válasz LucasGrant #41270 üzenetére
Mennyiben más a 47LN5400 mint a 42-es, csak képméret különbség van? Itt a PH-n a 47-ről jókat írtak ezért kérdem!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Zsmester89
őstag
Az a durva, hogy az elmúlt napokban egy csomó kommentet olvastam, ami az lb széria ellen szólt, a homályos, foltos sarkokra. Lehet jobban megérné 55" egy LG 55LA691S még olcsóbb is mint az lb671. Inkább a felhősödés...
Vélemények?A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zirowe
nagyúr
válasz bandi0000 #41273 üzenetére
Nekem is úgy van. Koaxra egy f dugó átalakító, arra meg egy 90fokos dugó.
Semmi baja a jelnek, ha elég erős.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Mika1227
őstag
válasz LucasGrant #41278 üzenetére
Köszi! Nézegettem én is a 42-es lesz a befutó! Vajon mennyi rá a pixel garancia? Vagy az a bolttól függ?
-
Pete87
tag
válasz FERRARI89 #41071 üzenetére
Én is küszködtem hasonló problémával!
Nekem 47LA690s-em van!Megoldás:
Nem vízszintes 3D filmet kell letölteni (OU), hanem függőlegesen szétszedettet (SBS), majd...
Beállítások -> Kép -> 3D Beállítások -> 3D mélységet 0-ra kell állítaniRemélem neked is jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz bandi0000 #41277 üzenetére
Nem igazán értem mit szeretnél.
Az egyik a dvb-s, a másik az analóg/dvb-c/t.
Csatlakozót olyat kötsz rá, amilyet akarsz, de a forrás bemenetek nem felcserélhetőek.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Pete87
tag
válasz Zsmester89 #41283 üzenetére
Sok nyomkodás és próbálkozás után sikerült elérnem azt, h úgy működjön a 3D, ahogy én azt szeretném!
Lehet, h van vmi más beállítás is, de én már megszoktam, h SBS-es filmet töltsek le -
István 67
tag
Sziasztok!Van e valamilyen tapasztalatotok az az LG 49ub850v -vel kapcsoplatban?Ilyet akarok venni.
[ Szerkesztve ]
-
D.CS.
csendes tag
Sziasztok, van valamelyikőtöknek tapasztalata ezekről az LG hangprojektorokról?
http://www.edigital.hu/Hangprojektor/LG_NB2540_hangprojektor-p410386.html
http://www.edigital.hu/Hangprojektor/LG_NB3540_hangprojektor-p417179.html
Esetleg ezek helyett tudnátok ajánlani LG TV-hez valamilyen aktív hangfalat (mindegy milyen márka vagy típus) aminek jó mély hangzása van? A TV beépített hangszórójának ereje teljesen elég lenne (2x10w) csak nagyon gyér mély hangzása ha pl mp3ról zenéket vagy rádiót hallgatunk. Ez az 50 ezer forintos árkategória ami beleférne.
Köszönöm!
-
Schizoka
aktív tag
haver ilyet vett 2 napja tökéletes!
ha nem lenne 5.1 -es hangrendszerem tuti ilyet vennék hatalmasat szól és van benne olyan basszus hogy beremegett a szekrényajtó a szobában!
lematadt a link:http://www.edigital.hu/Hangprojektor/LG_NB3531A_hangprojektor-p356902.html
[ Szerkesztve ]
-
D.CS.
csendes tag
válasz Schizoka #41287 üzenetére
Igen, amit linkeltél a harmadik amit itt az edigitalban láttam. Kösz szépen az infót, jó tudni hogy akkor ennek van mély hangzása rendesen A ház falát nem akarjuk kiütni vele, csak néha jó lenne átlagos hangerő mellett hallani valami basszust, nem csak cincogást
Az 5.1es meg házimozi dolgok annyira nem érdekelnek minket, ezért is inkább ilyen normál vagy 2.1 hangfalból szeretnénk jobb minőségűt. De ha esetleg tudtok ilyen árban aktív hangfalat ami jól szól (akár 2.0) kérlek osszátok még meg. Ahogy írtam is, nem mozizáshoz kéne elsősorban, azt nem szeretünk hangosan nézni, inkább a mp3 meg digitális rádió lejátszáshoz. Nincs itthon semmi komolyabb zenelejátszó hangfallal és akkor egyben ezzel ezt is megoldanánk
[ Szerkesztve ]
-
D.CS.
csendes tag
válasz Schizoka #41291 üzenetére
Oké, kösz Én is igazából arra gondoltam, hogy jó lesz. Lehet meg is veszem ma, most néztem, hogy ugyanennyibe kerül a mediamarkba is és onnan egyből hazahozhatom. Régóta szeretnék már egy rendesen muzsikáló hangcuccot. A laptop spakere után persze már a tv beépített hangszórója is nagy ugrás volt de végre mély hangokat is akarok
-
farkas-j
őstag
Én a helyedben inkább vennék pl. egy ilyen használt házimozi-erősítőt, és vennék hozzá használtan 2 tisztességes hangfalat. Összehasonlíthatatlanul jobban szólna mint egy hangprojektor! Ez kb. beleférne a hangprojektor árába. Ha később az anyagi lehetőséged engedi, bővítheted a hangfalaid számát 5.1-re. Én így csináltam, és nem bántam meg! Csoda dolgokat lehet relatíve olcsón használtan venni. Ha meglesz később a teljes 5.1-es hangfalkészletet, nem is akarsz majd más filmet vagy koncertet nézni, csak amihez 5.1-es kísérő hang van
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
D.CS.
csendes tag
Szeretek én is venni használtan holmikat mert sokkal olcsobban lehet kapni minőséget mint újonnan. Viszont csak olyat amiket valamennyire ismerek, ezekhez a hi-fi, erősítő, hangfal dolgokhoz kicsit se értek. Soha nem volt még ilyen vagy hasonló hangcuccom.
-
Zirowe
nagyúr
válasz #16729600 #41298 üzenetére
Viszont érthetetlen, hogy ha az egyik bemenetről felveszek, miért nem tudok átváltani a másikra..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest