- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
ASUS Oplay R1-es médalejátszó elég jó vétel...18-20 k körül lehet venni (én még 16 k körül vettem ) és visz mindent...sok frissités van hozzá...BD ISO-t is lejátszik külső vinyóról többek között....még nem nagyon találkoztam olyan fájlal amit ne vitt volna.......van rajta minden csati ami kell :_D optika, Hdmi, lan, e-sata, usb.... meg minden földi jó
egyész szépen játsza a BD-ét is meg mindent szal ócsó jó
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ha dlna-n keresztul nezek egy filmet,10-15perc mulva megszakad a kapcsolat.Sima divx-nel is.Ez mitol lehet?Kozrejatszhat,hogy a feltoltesi sebessegem csak 1mbit?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
elistvan
őstag
Muteroméknak behalt a 15éves Orion 82-es CRT tv-jük. E helyett vennénk valamit.
Elvárások:-Kb 2-3 méterre van az ülősarokotól a tv állvány szóval szerintem 32"-os elég lesz. (szerintem)
egyelőre főleg analóg adás menne max az ingyenes földfelszini.
-keret ,max 120k
- minél hosszabb garanciaidő.
-médialejátszó ami a pendrive-ra leszedett mkv-t xvidet szépen vigye
-LED-es legyen
- nem tudom a full hd-nek van-e értelme (úgy hallottam ha végleg átáll az ország digitálisra kiegészítés nélkül a hd ready tv-k nem lesznek használhatóak)
Ergó egyszer vennénk egy időre de jó legyen.Tudnátok ajánlani valamit? Miskolc környékén lakunk szóval van a környéken Euronics, Tesco, Auchan, MM, Extreme Digital lehetőleg innen ajánljatok valamit.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Kroni1
veterán
válasz elistvan #3508 üzenetére
A HD Ready nem használható? Erről én nem hallottam. Nos 2-3 m távolságlól nyugodtan lhet nagyobbat is venni, LED TV esetén elég közelről is lehet nézni a nagy kijelzőt, nem zavaró, a pénztárca döntse el mekkorát vehettek! Én a 32LV4500-at vagy a 32LV5500at ajánlom, de ha van rá keret nagyon méretben is ezeket venném!
-
Cocos
tag
válasz Minimoa #3507 üzenetére
Hát már én sem követem. Tényleg egyiknek ez nem jó, a másiknak az. Kell egy kompromisszumot kötni. Ezt veszem meg ,vagy azt és kész. Nem viszi, akkor nem viszi. Éppen le fogom sz@rni. Letöltöm másmilyen formátumban.Ennyi.
Ha az ember vacilál, akkor soha nem vesz. Ez olyan,mint mikor vegyem meg a cuccot? Hú ha most vettem volna -és nem 2 hónapja-akkor olcsóbb lett volna. Na és?!"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
GEO001
aktív tag
válasz elistvan #3508 üzenetére
Ha valóban hosszabb távra tervezed én is azt javaslom, hogy a távolság miatt (persze, ha a tárca is enged még annyit) érdemes nagyobb panelben gondolkodni, később amikor nézed a HD tartalmú anyagokat, hidd el kicsinek fogod tartani már és lehet bosszankodni fogsz miért nem a nagyobbat választottad. Amúgy nincs olyan méret, amit az ember szeme nem szokna meg hamar. Én így vagyok az 55" -al is.
Másik dolog, nemsokára a kábeles szolgáltatásnál búcsút lehet inteni az analóg jel továbbításnak/ sugárzásnak, vagyis a digitális műsor szolgáltatásé a jövő. A HD ready elég lehet persze, de nagyon nagy árkülönbség nincs a full HD között, adott gyártó, sorozat, kategóriát figyelmbe véve persze. A HD ready -nek ilyen szempontból nincs köze a digitális műsor szolgáltatásra váltásnál, uau tudod használni a készüléket továbbra is.
Sajnos a beépített médialejátszóval kompromisszummal kell élni, erről olvashatsz vissza itt többet.
Ami viszont tényleg probléma, a 120k kicsit kevésnek bizonyul ehhez.[ Szerkesztve ]
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
Kroni1
veterán
Azt hiszem ha én profi media playert vennék akkor a Prodigy lenne az egyetlen ami szóba jöhet.. Lehet ~50k körüli árával drágább mint a BD670, és egyéb Bluray lejátszós társai, de valószínűbb hogy HDD-ről BD iso-kat akarnék lejátszani, mintsem eredeti vagy írott lemezeket, és ez a tömörítetlen 3D-s BD iso fájlokkal is boldogul.. Csak azért az az 50e elég sok pénz!
-
Golyo69
senior tag
azzal nem...de arra ottvan a POWER DVD + 1.4 hdmi kábel és megvan oldva
Egyébként tényleg szép a 3D BD
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
-
summi
csendes tag
Sziasztok!
Két tv megvásárlása között gondolkozom: Philips 42PFL7606H és az LG 42LW5590
Árban azonosak, szóval nem ez a döntő.Tv nézés mellett még szeretnék HDD-re rögzíteni néha adásokat, interneten megnézni ezt-azt, sz.gépet ne kelljen bekapcsolni ezért.
Továbbá az a kérdésem még, hogy milyen a médialejátszója a Philipsnek (régebbi modellekben vacak volt), melyiknek jobb a képminősége?
Zs
Zs
-
tibtibx
csendes tag
Segítség!
A Nero Media Home Essential 4-et, amit a lw 5590-hez adtak nem tudom telepíteni. Pedig már volt fenn a gépen, és most is telepíti, de a szükséges helyhez 0,0kb ot ír, és nem lehet kijelölni semmi telepítenivalót. Majd kiirja, hogy kész, de sehol semmi, és csík se futott végig. Újratelepítésnél a következő hibaüzet fogad:
SetupX exe: Nero Kérdezzük meg a technikai támogatást telepítéskor kritikus hiba jelentkezett.
Üzenet: SetupX exe: UI Képek kibontása közben egy hiba jelentkezett. Telepítési folyamatból kilépés. Hiba: A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes.Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
-
hide5
csendes tag
Hali!
Most vettem egy 42LV4500-ast. (ez most olyan 148-150eft körül van, mielőtt rákérdeznétek)
Sehol sem találok hozzá olyan tesztet, ahol az optimális színbeállításokat is közlik, (úgy általában nem találok róla részletes tesztet) nem tud valaki segíteni.
LE5500 és LW650S tesztekben voltak ugyan beállítások, de még a beállítási opciók sem ugyanazok. Nem rossz egyébként a TV saját képoptimalizálója, de a szemet könnyű becsapni, jó lenne egy bemért beállítás.A rest kétszer fárad. A többiek egész életükön át!!
-
espat
tag
válasz Minimoa #3507 üzenetére
Igazából az a baj, és azért soha nem fog neki menni a 3D BD ISO-ból, még ha a sima BD menne is ISO-ból, mert az Asus oPlay-nak NEM 1.4-es a HDMI kimenete. Ez már elég kizáró ok arra, hogy ne menjen, és irreleváns, hogy milyen izmos benne a HW...
Természetesen a HALF SBS ill TAB formátum megyen rajta, de az nem olyan minoség, mint az eredeti 3D BD.
[ Szerkesztve ]
-
-
tibtibx
csendes tag
-
BloodRay
veterán
A különbség, hogy a Philips nem tud 2D->3D konvertálni, illetve usb-ről is csak nagyon minimális 3D anyagot játszik le.
Maga a normál médialejátszója is gyengébb mint az LG-s.
Egyébként képminőségre a 7606 sem rossz, csak az élességgel kell csínján bánni."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
torma1981
veterán
Sziasztok! Aki netán használja monitornak Lg lw5500 tv-t leírná a tapasztaltakat? Nincs húzás a játékoknál,éles a kép stb,milyen a gépről lejátszott 3D!? Hdmi-hdmi kábellel lenne öszekötve! Köszi
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Lehet, hogy rosszul, de úgy tudom három gyártó közül érdemes TV-t választani.
ABC-ben: LG, Panasonic, Samsung.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy más márkát nem szabad megvenni, de ezek a gyártók forgalmazzák a TV-k nagyrészét. Tudásban, képminőségben, árban szerintem nagyon jók.
Amikor 2 éve nézegettem a plazmákat, akkor sok boltot megjártam és márka nélkül nézegettem a TV-k képét. Végül azt vettem amelyiknek tetszett a képe.Tv nézés mellett még szeretnék HDD-re rögzíteni néha adásokat
Ez nehéz ügy. Csak a Digitális (DVB-T,C,S) tunerről tudnak a TV-k USB-re rögzíteni. A TV-nek bekapcsolva kell lennie azon a csatornán. Ezt a funkciót PVR-nek nevezik. Ilyet keress a leírásokban."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Atomicman
csendes tag
Sziasztok!
Újdonsült LG "okos-tévé" tulajdonos vagyok. Nemrég vettem egy 42LW 659S-t. A készülékkel nagyon elégedett vagyok, pláne hogy előtte egy 72cm-es sony istennyila készüléket használtam, amit 10 éve kb. ugyan ennyiért vettem.
Mindenképp szeretnék egy wifi vevőt csak kicsit irreálisnak tartom a tizenezres árat, olvastam korábbi hozzászólásokban hogy valaki 6K-ért vett, ha esetleg tudtok valami kedvező ajánlatot annak nagyon örülnék. A másik nagy kérdésem a DVR funkció, hogyan és miképp lehet használni? Mindenképp digitális műsor kell hozzá, analóg kábelen semmi esély ? Csak olyan vinyóval működik ami teljesen le van formázva?
Ha esetleg valakinek volt már tapasztalata ilyen készülékkel és megosztaná azt szívesen venném.
Köszönet:MJ -
PLaci58
addikt
válasz Atomicman #3538 üzenetére
TV-nél nincs tapasztalatom a DVR (PVR) felvétellel kapcsolatban, de mindenképpen csak digitális tunerről működik. A lényege, hogy a digitális tunerről jövő MPEG tömörített jelet simán eltárolja. Ez a műholdvevőknél gyakori szolgáltatás. Nincs jelátalakítás, kódolás, csak tárolás. Analóg bemenetről esélytelen, mert a rögzítéshez A/D átalakító és valami kodek is kéne.
ui. most néztem, hogy az LG DVR-nek nevezi a PVR-t[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
klevi1967
tag
válasz Atomicman #3538 üzenetére
Szia!
DVR: csak digitális földfelszíni adásból vesz fel, az LG által saját formátumú, formázott merevlemezre. Van egy WI-Fistickem, ha kell, mert én nem használom, eladom. Várpalotai vagyok, hátha közelben vagy. De ha nézed a tévét, és ugyanakkor más csatornáról akarsz felvenni, az nem megy. Nem kell a csatornán maradnia kikapcsolt állapotban. -
RockCNC
senior tag
Sziasztok,
Azt meglehet oldani,hogy a vinyot a tv csak az 500gb felét formáza meg?
Ha megformázta akkor minden adatot letöröl.
Az lenne a frankó,hogy maradna még 250gb az mkv filmeknek.
Létrehoztam két particiót a vinyon de ha összedugom a tv-vel rec üzemódban megformázta mindkét particiót.
Valami ötlett?
THX -
Kroni1
veterán
Az LW5500ban bekacsolt DVR funkció ugy is tud felvenni ha a TV kikapcsolt állaopotban van?!
-
BloodRay
veterán
-
Cocos
tag
Passzív gyerekszemüveg valakinek van eladó?
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest