Új hozzászólás Aktív témák

  • torma1981

    veterán

    válasz drdr #21582 üzenetére

    Amennyiben Ön 2012. október 1-je és 2012. december 31. között vásárolt, ‘Cinema Screen’ formatervezésű Cinema 3D Smart televíziót*, akkor készülékére az „5 ÉV GONDOSKODÁS” akciónknak a www.lg.hu weboldalon megtalálható részletes, és alább röviden összefoglalt feltételei vonatkoznak.
    1.) A vásárlástól számított első két évben teljes körű garanciát nyújtunk, mely ingyenes javítást, ingyenes alkatrészcserét jelent, valamint ingyenes kiszállást, ha a készüléket a helyszínen kell javítani.
    2.) A vásárlástól számított harmadik évben, a szavatosság keretében ingyenes javítást, ingyenes alkatrészellátást nyújtunk, valamint ingyenes kiszállást biztosítunk, ha a készüléket a helyszínen kell javítani.
    3.) A negyedik és ötödik évben a jótállás keretében, kizárólag ingyenes javítást és ingyenes alkatrészellátást nyújtunk. (A szolgáltatás nem terjed ki az ingyenes helyszíni kiszállásra!)
    4.) Az „5 év gondoskodás“ időtartama a vásárlás dátumától számítva 5 évre szól, és meghosszabbodik azzal az időtartammal, ameddig a készülék nem volt üzemképes.
    5.) Minden javítási esemény az LG Electronics Magyar Kft. hivatalos garanciajegyén kerül regisztrálásra és nyomon követésre, az 5 év során.

    4.dik évtől kell a kiszállásért fizetni. 3 évig ingyenes minden.

Új hozzászólás Aktív témák