Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Sziasztok,

    Vettem egy ilyen [49UN71003LB] tv-t a szüleimnek 1 hónappal ezelőtt, nem volt sok időm utána nézni gyorsan kellett megoldani, (nincs tv-m nem értek hozzá, azt hittem egyszerű egy középszar modellt kiválasztani) tévedtem, kiderült hogy kva drága volt, a tudásához képest rettentő lassú a menüje és nevetséges a kontraszt. Na remek, mondjuk ők emiatt nem panaszkodtak, de most hogy volt időm beállítgatni szembesültem vele, hogy ennek a szarnak nincs RCA audió kimenete.

    Eleve azért vettem ezt a modellt mert van egy régi Genius 5.1 hangrendszer amihez hozzá akartam kötni. Ennek csak RCA bemenete van, és most hogy összekötöttem nincs hang, a neten szörfölve azt írták hogy a tv-n lévő RCA audió bemenet nem pedig kijövet.

    Mi a francért kellene külön audió bemenet mikor van rajta 3 hdmi port, mindent HDMI-vel kötünk rá a tv-re ami viszi a hangot is. Ilyet még nem is hallottam.
    Aki jobban ért hozzá, meg tudná erősíteni hogy semmi más lehetőség nincs, minthogy vásároljak egy ehhez hasonló digitális jelent analóggá alakító egységet, és újabb kábel és adapterrel tovább komplikáljam a rendszert?

    Gyors kérdés, magic remote-ot sem kaptam hozzá, néhány helyen azt olvastam nem megy mindegyik modellel, honnan tudom kideríteni hogy az én modellemmel kompatibilis-e? A weboldalon azt írja igen, de akkor miért nem ment annak a pár embernek aki emiatt picsogott emagon?

    Továbbá aki lg-t vesz és filmet néz rajta, nem pedig zsugázik a gyerekkel, az kapcsolja ki a truemotion effektet, ami érthetetlen hogy mi okból aktív gyárilag, teljesen tönkre vágja az összes filmet, ráadásul jól el is van rejtve, itt lehet megtalálni (nem véletlenül forgatják 24 képkocával a filmeket, ez a buta beállítás minimum duplázza ha nem 60-ra emeli az fps-t)

    Eltelt egy hónap, nem lehet visszaküldeni, ez innen már max kármentés, de nem gondoltam volna hogy ennyire mellé lehet még fogni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák