Új hozzászólás Aktív témák

  • MaxxDamage

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz Eszterhai #1985 üzenetére

    Hallanád az én ASUS CUV4X-D konfigom ! Van benne 4db (8cm) rendszerhütő venti +2db CPU venti +táp venti +VGA vent :DDD (mint egy erőmű hangja kb...

    Mondom annyit tehetsz, hogy beviszed oda ahol vetted és bekapcsolod (megmutatod azt, hogy hangos / zavaró (szerinted) és megmondják , hogy igazad van vagy sem.

    Ha pl. futár útján vetted akkor visszaküldeni ezért felesleges (időkiesés használat alól, ha munkára is kell) ebben az esetben beviszed egy közeli (megbízható) szervíz / számtech boltba és megmutatod nekik és mondanak rá valamit :)

    "de én már olyanra is gondoltam nem e valami idióta probléma...pl valami kábel belelóg kicsit a ventilátorhoz..." - ez is megeshet de (ezek széríagyártásba vannak, így elvileg mindennek megvan a helye így nem fordulhat(na) elő) , de megeshet (bennevan a pakliban)

    Ennyit tudtam mondani hírtelen !
    (a hangja nem befolyásolja a műkődését ! :K :C

    L

    [ Szerkesztve ]

    ◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Új hozzászólás Aktív témák