Új hozzászólás Aktív témák

  • Th3Ac3

    aktív tag

    válasz Lien #4485 üzenetére

    Lien: Igen az elképzelhető, főleg hogy a régen a romló látásom miatt lett a szemtengelyferdülés, 10 éves korom előtt nem volt ezzel gond. Aztán lehet most visszaüt, de nincs kettős látásom, se tompalátás, csak egy pici vakfolt.

    andrisss8: Nemsokára megyek, csak most időpontot sem olyan egyszerű kérni mint idáig. A szemem érdekes módon nem érzem száraznak, amikor pedig igen (főleg reggel illetve este jön elő) akkor cseppentek Refresh-el, de ezt még viszonylag jól megúsztam. Munkámból adódóan sokat nézem a kijelzőt, olyankor is igyekszem néha szünetet tartani/ csepegtetni.

    Rossi: Igen most hogy mondtad megnéztem, tényleg -1 dioptriától csinálják meg újra. Jelen állapot szerint azt is el fogom érni, bár ki tudja, lehet csak én látom ilyen borúsan a helyzetet. Napszemüveget kültéren mindig hordok (néha még akkor is amikor nem süt a nap), műkönny pedig úgy van meghagyva hogy visszafogottan használjam. Különben nem áll vissza a szem a megszokott könnytermelésre, krónikus szemszárazságot okozhat (doki mondta még 1 hónapos kontrollon hogy napi 2x-3x elég).

Új hozzászólás Aktív témák