Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    válasz TothBan #3105 üzenetére

    Te most mondtál egy kirívó példát a lebenyes ellen, meg egy általánosat a prk mellett. Az a 99,99% akinek meg minden rendben egyszerűen nem jön ide leírni hogy minden rendben. De igen, ahogy mondod picit lutri, ez az egyéni faktor. De az esetek döntő többségében minden OK.
    Persze én a lebenyes mellett vagyok, mert azt választottam. Mondjuk nem is hiányzik az a hetekig tartó kellemetlenség ami a prk-val jár, és a munkámból sem eshetek ki annyi időre. Így is 4 szabimba lesz a dolog, pedig most kezdtük az évet.
    Igen a lebenyesre jobban kell vigyázni, de azt mondták hogy 1 év alatt teljesen rögzül. Addig csak nem ütnek le random az utcán bézbózütővel, vagy rúgnak fejbe. :DDD :DDD Sportokat meg már 10 nap után lehet űzni, csak a vizes sportokkal kell várni 2 hónapot. Szoli, szauna ilyesmi is kerülendő legalább 2 hónapig. De majd szerintem írok egy részletes, blog jellegű hozzászólást a történésekről. :)

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák