Új hozzászólás Aktív témák

  • Jezébel

    újonc

    válasz whitezo88 #3054 üzenetére

    Mázlista:-) Elejétől fogva ilyen jól láttál vagy azért kellett idő, amíg kialakult?

    Én most voltam egy hónapos, és a jobb szememtől továbbra se vagyok elragadtatva, pedig azelőtt az volt a jobb(an látó) szemem, 1,5 dioptriával vezetett), de tippre egy 0,25-0,5 dioptria vagy cilinder maradhatott rajta vagy visszajöhetett, nem egész 2 hetesen vettem észre, hogy ez van. Nem vészes és két szemmel szerencsére jól látok, de azért boldogabb lennék, ha pöpec lenne ez is.

    Azért vannak érdekességek, pl. félhomályban, kevés fénynél nem az igazi, borús időben a szobában a néhány méterre lévő tárgyak körvonalait sem látom tisztán, de ha mögöttük kinézek az ablakon, akkor a kertben végig minden éles, a kert végében lévő fákon a vékony ágakat is tisztán látom. A szürkület kifejezetten rossz, bár az szemüvegesen is az volt. A glóriákra nem is tudom mit mondjak, van amikor szinte egyáltalán nem látok fényudvarokat a sötétben, van, amikor elég határozottan igen, van, hogy egyes fények körül látok, mások körül nem. Talán ez még alakul.

    A "gyógyulásom"-ról, amit én se neveznék gyógyulásnak, viszont tényleg csak jókat tudok írni, mert semmi panaszom vagy fájdalmam nem volt némi homokszem érzésen kívül a műtét utáni napon, látásingadozás is csak másnap reggel, műkönnyet csak megszokásból használok, mert tudom, hogy javallott, de szükségét jóformán sose éreztem, még csak az első flakonnal fogyott el most. Másnaptól már dolgozni is tudtam volna én is, annyi, hogy kb. 1 hétig gyorsabban fáradt a szemem a monitor előtt, de már nincs ez sem.
    Szóval a diamondfemtós ziemer lézer tényleg tud valamit, 10-15 éves vagy sem, a látásjavításért meg az eximer a felelős, de lehet, hogy az én jobb szemem csak simán "visszagyógyult" egy kicsit. Azért 200%-os tuti nem vagyok, olyan 120-at tippelek 2 szemmel, gondolom az én szememből ezt lehetett kihozni, ami azért így is szuper, mert azelőtt alig láttam:-)

Új hozzászólás Aktív témák