Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Segal #27634 üzenetére

    Csak az ingatlanos részre néhány dolog ami eszembe jutott:

    Időjárás miatt a klíma szerintem nagy plusz pont.
    Egyéb gépesítés attól függ ki a célcsoport.
    Mosógép, mikró jó ha van, azt ha van sajátja a bérlőnek el tudod vinni. Mosogatógép detto, bár ott megvan a veszély, hogy nem pótolja a vízlágyító sót ami hosszú távon gond lehet.
    Hűtőre lehet igény, kérdés ha nem kell a bérlőnek, van-e hová tenni, mennyi költség a mozgatása.
    Konyhába elszívó annyiból hasznos, hogy a szálló (zsíros) gőz nem tapad fel a falakra/plafonra, jobb állapotban marad a konyha. (már persze, ha használja a bérlő)
    Fürdő ne legyen túl retró, egyébként a tisztaság, normál állapot általában elegendő. Egykaros keverőcsaptelepek legyenek, a külön hideg-meleg szabályzós rontja a komfortérzetet.
    Sarokkádat max. ha akkora a fürdő, hogy azzal nem nyomod össze a teret, ahol sima kád van, ott is sokan a mindennapokban csak tusolnak.
    Roló az ablakokra is hasznos (4. emelet fölött műanyag helyett alumínium ajánlott a szél ereje miatt) kevésbé melegszik fel a lakás.
    A minőségi burkolatot akkor fogják megfizetni, ha a lokáció miatt a potenciális bérlő jobb anyagi körből érkezik.
    A teljes berendezést nem tudom milyen réteg keresi, ehhez valami szakértőt kérdeznék meg, de megint csak lokáció és a lakás minősége dönti el szerintem lenne-e egyáltalán rá fizetőképes kereslet. (Nem biztos, hogy megéri rálocsolni pénzt)

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák