Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Kobe #24013 üzenetére

    Én nem tudom, de akármikor vásárolni megyek mindenkinek olyan alapélelmiszerekkel van tele a bevásárlókocsija mint nassolni valók, cukros üditők, sörök stb.
    Az emberek egymást ölik jelenleg a benzinkutakon mert az egész ország tankolni szeretne a kocsijába, brutális menyiségű ember dohányzik még mindig, tele a város kajaszállító futárokkal stb, tehát én ezt mindennek nevezném csak megélhetési gondnak nem.
    Az már csak hab a tortán hogy csak kollégák szinten nézve a dolgokat több is autót/mobilt/tv-t cserélt, lakást újított, elektromos kerékpárt/rollert vett, napi szinten rendelik a kaját, a csajoknál a legújabb divat a 60-80k közötti szájfeltöltés stb. Csupa nélkülözhetetlen dolgok...
    Persze azt aláírom hogy vidéken vannak olyan helyek ahol tényleg a napi szintű megélhetés jelent problémát, de az emberek nagyon-nagy részénél ez köszönőviszonyban sincs, megy a felelőtlen költekezés, mintha nem lenne holnap...

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák