Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Azert nehezen hiszem, hogy egy haz vasarlasa elott ne gondolna valaki vegig a kozel- es kozeptavu jovore vonatkozo lehetosegeket.

    mostanság vesz/vett agglóban, vagy külső kerületben (praktikusan új építésű) családi házat, annak nem gond havonta 1-2x kifizetnie a taxit.

    Jó, személyes példa meg "mást is olvastam már" nem bizonyít semmit, de kicsit elmosolyodtam ezeket olvasva.

    Tudok olyat, aki a gamer egerének jobban utánajárt mint a teljes házvásárlásnak, azóta csak panaszkodni hallom.

    Van 18.-ban ikerházépítős ismerős, aki nemrég sírt nekem hogy nemhogy fizetésemelést nem kapott, amire számított hogy abból törleszti az irgalmatlan hitelét, hanem leépítették, és most nem tudja hogy az építkezéssel totál kinullázott/hitelbe vert költségvetéssel hogy fejezik be a házat (amibe már beköltöztek, de elég hiányos, kivitelező lelépett).

    Felújítós/építős csoportokban is az süt sokakról, hogy kb. FOMO alapon mentek házba.

    Ettől még esz a jó öreg sárga irigység, mert én is legalább annyit idegeskedek a kifizetett hitelmentes panelomban mint ők, kényelmesebb lenne az udvaron grillezve egy sörrel a kezemben stresszelni :D De az hogy az emberek minden téren tudatosan vennének/építenének házat, hát én legalábbis nem ezt látom, tényleg a kb. menekülés van (ami csak pillanatnyilag érthető) ész nélkül bárhova, ahol már egy trambulin elfér az udvaron.

    De persze a tudatos, kp+hülye lenne nem csokot felvenni családiház-vásárló is létezik, aláírom, sőt, inkább előbb mint utóbb én is szeretnék közéjük tartozni :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák