Új hozzászólás Aktív témák

  • Dominó85

    veterán

    válasz RVR400 #70252 üzenetére

    Nem a SoC javára írom, hanem a készülékére. Mt6580 mellé igen ritkán dobnak 2GB RAM-ot. Míg MT6735 mellé majd hogy nem alap. És azért butaságokat se írjunk, hogy a Mali 400 erősebb lenne a Mali T720-nál. Az ugye megvan, hogy a Mali 400 MP4-es kiszerelésben van és a proci négy magja magasabb órajelen gurul, míg a Mali T720 MP1-2 kiszerelésben van és a proci magja 1Ghz-en másznak. A rendszer sebessége java részt az OS optimalizáltságán múlik. Tudok neked Jiayu G3S-t mutatni PowerVR SGX544MP-vel, amin hasít a 4.2.1. Vagy itt van a kezemben egy Doogee Homtom HT3 Pro, aminek gyönyörű HD IPS kijelzője van és csak úgy szalad rajta az 5.1.1. 5" HD IPS mellé a Mali T720 lazán elég, Asphalt 8, Modern Combat 4, 4K UHD MKV videót lazán viszi 30fps mellett. Nem kellene elhitetni az emberekkel azt, ami nem igaz. A Mali400 elavult, ennyi. És ezzel nem azt mondom, hogy xar, csak idejét múlt. A Mali T720 sem erőgép, de energiatakarékos és nem mellesleg nem 5 éves konstrukció. Az MT67xx széria pedig tudja a 4G LTE-t és jóval nagyobb eséllyel kap frissítéseket.

    De már rájöttem, hogy veled felesleges vitatkoznom, mert az egyetlen opció az, ha igazat ad neked az ember.

    (#70256) tibcsi0407
    Az Aliexpress egy hatalmas gyűjtőhalmaz, botorság általánosítani rajta. Legtöbbször hidd el, hogy az hülye, aki onnan rendel és kitalált vagy trükköző indokokkal rontja az üzletet. Vagy pedig mindig mindenből a legolcsóbbat veszi, a legkisebb és legrosszabb értékelésű eladótól. Anno én is megtanultam hogyan "használjam" az Aliexpress-t, hogy a lehető legkevesebb negatív élmény érjen. A kamu vagy nem követhető trackingről meg annyit, hogy az eladók kb 100%-a feladja a csomagot és sajnos vagy a külföldi vagy a hazai postai dolgozók kis százalékának enyves keze által tűnnek el. A vevő vállalja a kockázatot. Nem kötelező venni, senki sem kényszerít rá. De ha bevállalja valaki a TN nélküli csomagot, akkor ne sírjon a szája, ha eltűnik. Vette volna meg 1-1,5USD-vel drágábban (nem lett volna szarrágó) és akkor kap egy jóval jobb eladótól valós TN mellett követhető csomagot. Nem mellesleg az Aliexpressen minél nagyobb a forgalma egy eladónak, annál többször/gyakrabban adja fel a csomagokat (alacsonyabb átfutási idő). Nyilván jobb/minőségibb futárszolgálatokkal, kommunikációval és logisztikával is rendelkezik egy kicsi/kezdő Alis bolthoz képest. Az egésznek a lényege az, hogy a vevő lustasága, garasoskodása nehogy már a vevő hibája legyen. Persze mindig könnyebb mást szidni, mint a saját hibáinkat belátni és javítani rajtuk. Pedig csak így lehetne élhetőbb és szebb a világ.

    RVR400


    Mesélj még. Részemről befejeztem. Ha szerinte 0,5GPixel nagyobb, mint 4,8GPixel... És ez csak a Pixel Fillrate. De ha megnézed a Texel vagy más feldolgozási adatokat is. Vagy akár csupán az órajeleket, az L2 cache méretét és felépítését (single vs dual channel). Az Antutu-t meg jó lenne elfelejeteni, mert minden épeszű tudja, hogy melyik SoC gyártó alá optimalizálnak már évek óta. És az szintetikus teszt, ergo kb e-pengető méregetésre jó. Pl a sokat lesajnált Mali T760MP2@700Mhz-en minden gamez maxon elfut. De persze a szintetikus teszteken gyenge. Ennyit erről. Dobj már Mali400-ra egy Ravensword-ot, hadd röhögjek egy slideshown. Míg Mali 450-en és T720-on gond nélkül elmegy. Más a gagyin megírt rendszeranimáció és optimalizálatlan OS, mint egy 3D-s tartalom (játék, videó)

    [ Szerkesztve ]

    * Péter - 06302461862 *

Új hozzászólás Aktív témák