Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Evita85 #67937 üzenetére

    Sosem értem meg, hogy miért akar mindenki bankkártyával fizetni és pláne olyan, aki soha nem rendelt így... nem rendelt külföldről... csak hát hejj a szomszéd pistike is sokat rendel külföldről, akkor nehogy már én ne rendeljek mentalitás... amikor ez ember csak kicsit rákeres a rendelés külföldről tapasztalatokra akár google, akár mostmár az itt szinte 100%-ig hiánytalan összefoglalóban minden, de tényleg minden ALAPINFÓ, amit érdemes tudni külföldi rendelés előtt - alatt - után... kiemeljük, hogy fizetés CSAK PAYPAL-al (így van vevővédelmed), neked nem lesz ettől drágább a rendelés (mert amúgy is bevan építve a jutalék az árban, ha bankkártyával is fizetsz)... vagy aliexpress esetén lehet bankkártya (webkártya) AliPay...

    De mégha bankkártyával akarunk fizetni, akkor is érdemes beiktatni a WebKártyát a fizetés közé (ingyen azonnal utalsz a főszámláról az alszámlára és minimális havi, hanem ingyenes a bankoknál... és megadja a plusz biztonságot... vagy még az a minimális költség is mennyi lehet? havi 200Ft!? Ami már egy 70E-s fizetés esetén bőven kifizetődik... mégha soha többet nem rendelsz az évben így bankkártyával - külföldről)

    Ahogy írták a PayPal regisztráció is max. 5perc... sőt tudtommal már reg sem kell... vannak "ideiglenes egyszerhasználatos" fizetés - reg is... bár akkoris ajánlott inkább reg, hogy lásd a tranzakcióidat és probléma esetén tudj case-t ügyet nyitni... 45/180napig védve vagy így! és 5perc spórolásért megéri!? Ha majd valami probléma lesz? elveszhet a csomag... hibás terméket kapsz... stb. (jó ezek ilyen 2-3%-os esély dolgok, de na)

    Nem tudom megérteni te miért ragaszkodsz ennyire a bankkártyás fizetéshez, eltudnád magyarázni!? De tök komolyan érdekel! (a paypal reg a macera!?)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák