- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz _ocsisajt #32197 üzenetére
Ez nem összehasonlítás! Ne különböző forrásokat hasonlíts össze. Ha egyiken a waaw-os forrást nézed, akkor a másikon is tedd azt. Kodi alatt jelenleg a waaw-os linkek feloldása nem megy, de böngészőből menne a NetMozi.com-on is (illetve Kodi-ban nem menne a filmgo-ról sem). Mondom, a NetMozi tartalmazza az összes filmgo-s forrást is.
Szerk.: Most olvasom újra a hozzászólásodat, de akkor lényegében, ha jól értem, megcáfoltad magad. Mert most azt olvasom ki, hogy böngészőből éppen a NetMozi-s waaw-os linket próbáltad és az jobb minőségű, mint a többi, de gondolom ugyan az, mint a filmgo-s...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
spiky03
veterán
válasz csibe1 #32178 üzenetére
Értem.
Tegnap felraktam de nem jelent meg a kiegészítők között.Hogy tudom előhívni, hogy megjelenjenek a csatornák?Közben lehet meg lett, user error lesz vsz mert csak a zipet raktam fel és utána nem telepítettem külön.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
_ocsisajt
őstag
válasz vargalex #32201 üzenetére
"Mert most azt olvasom ki, hogy böngészőből éppen a NetMozi-s waaw-os linket próbáltad"
Nem... filmgo linket
Forrást nem néztem, de nem releváns, mivel az addon nem tudja feloldani, ergo marad a többi link, aminek gyenge a minősége... De ezzel nincs probléma, mert legalább van!tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
vargalex
Topikgazda
válasz _ocsisajt #32203 üzenetére
Akkor még egyszer: jelenleg sajnos, ha a sorozatok is mennének a filmgo-n, akkor sem menne a waaw-os linkek feloldása.
Közben megnéztem, a NetMozi.com és a filmgo.cc ugyan arra a waaw-os videóra mutat, szóval, ott sincs jobb minőség (böngészőben mindkettő elindul természetesen).
Alex
-
xtend
senior tag
Valaki nemrég érdeklődött iptv iránt. Nem tudom illegális v sem, de ha jól emlékszem 35 usd/hó két eszközre a myhuntv. Benne hbo, meg mittoménmi 128 csatornával. [link]
Whatsapp lehet a sráccal dumálni vagy emailben. Nekem nincs közöm hozzá, se pénzbeli se semmilyen formában csak tudom hogy jó pár külföldön élő magyar használja[ Szerkesztve ]
-
allfinanz
senior tag
Kedves vargalex!
Van lehetőség a [ViasatPlay] plugin frissítésére?
[ViasatPlay] teljes epizódjai jók lennének kodis nézéssel.
Vannak ám itt is jó műsorok!Köszönöm!
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
blakey
titán
válasz szemmelver #32214 üzenetére
Mivel hoztad létre?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz szemmelver #32216 üzenetére
Az nem jó, ezt a fájlt használd, írd át ahogy neked tetszik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sonono1
újonc
Sziasztok sajnos frissitett a kodim a fire sticken azota exoshark nem akarja elinditani a filmeket 2mp ig megjelenik a play jel a sarokban aztán eltunik. Mar 5 szor ujratettem a kodit kiegeszitoket mindent es ugyanaz. A masik hogy nem talal magyar feliratot a filmekhez csak angolt minden ugyanugy van beallitva ahogy eddig kb 8 eve. Opensub ss es podnapisi. Valaki esetleg tudna segiteni viber whatsapp vid chat bármilyen megoldas erdekel. Tx
-
Bozek
nagyúr
válasz Hege1234 #32169 üzenetére
Basszus, ennyire hülye nem lehetek... Ott van a megoldás a Kodi wiki oldalán, csak nem találtam meg. Épp ma gondolkoztam, hogy ha már MySQL szervert be lehet állítani, akkor ott kellene körülnézni. És az advancedsettings.xml leírásánál ott volt a megoldás. Világosan le van írva minden.
Ennyit kell beírni az advancedsettings.xml-be az Android TV-n (természetesen host-nál a megfelelő elérési úttal). Miután ezt PC-n megcsináltam, ki is akadt a Kodi, mert a megadott helyen nem volt adatbázis, de úgyis csak a teszt volt a cél.
<advancedsettings>
<videodatabase>
<type>sqlite3</type>
<host>special://xbmc/library/</host>
</videodatabase>
</advancedsettings>
Persze esetemben kell a pathsubstitution is, hogy az adatbázisban szereplő elérési utak is megegyezzenek, de ez a megoldás, ha máshonnan akarjuk megnyitni az adatbázist.
-
hontik
csendes tag
Csatlakozz!
https://www.facebook.com/groups/411480883199723 -
Bozek
nagyúr
válasz Hege1234 #32169 üzenetére
Na, élesben is tesztelve, simán működik. Beállítottam Mi Box S-en egy sorozatrészt megnézettre, majd átdugtam PC-re a külső HDD-t és ott is megnézett volt.
Az adatbázis tisztítása is ment a Mi Box S-en (a törölt sorozat eltűnt a listából), viszont ott megkérdezte, hogy az üres elérési utakkal mit tegyen, de csak simán rányomtam, hogy hagyja békén őket.
Ezzel a módszerrel elvileg akkor nem is kell MySQL, ha mondjuk NAS-on akarjuk tárolni az adatbázist.
-
Ikolum
csendes tag
Be lehet olyat állítani, hogy androidos telefonról tudjam másolni/átnevezni mappákat?
Rendszer coreelec, X96 air box hoz van csatlakoztatva usb egy külső merevlemez. Ehhez szeretnék mobiltelefonon hozzá csatlakozni valahogy. A külső merevlemezen belül (!) másolgatnék ide oda és átneveznék, de a telefonon ez lehet e menedzselni? A tv-n ezeket kicsit körülményes.X-plore app al próbáltam hozzá csatlakozni LAN/ új szerver. De nem sikerült. Egyáltalán lehet vagy csak rosszul állítom be.
Más app is érdekel ha azzal meg lehetne oldani.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Ikolum #32223 üzenetére
Rosszul vam beállítva, bármilyen fájlkezelővel lehet csatlakozni, másolni, szerkeszteni.
-
Hege1234
addikt
mivel a (emby server)trakt elég sokszor lehal mostanába
csináltam egy mysql db-t kodi wiki alapján
advancedsettings-be be is tettem az ip-t
el is tünt az adatbázis majd beimportáltam
a cuccokat
amelyik gépen fut a mysql azzal nincs gond
de másik gépen már nem találja meg..
a másik gépben a sources-be hogyan kell beírnom ezt az elérési utat?
N:\---==))Sorozatok((==---\720p\Feliratos\
-
blakey
titán
válasz Ikolum #32228 üzenetére
Mind a két helyen és van minimum meg maximum is?
-
GrandS
senior tag
Be lehet azt állítani, hogy amikor a képeket nézegetjük, a kép neve megjelenjen?
-
cof
veterán
-
cof
veterán
válasz Ikolum #32235 üzenetére
A felhasználó/jelszó biztosan nem kodi/kodi SMB-n alapértelmezetten semmi, ha bekapcsoltad akkor coreelec/coreelec, persze ha nem te írtad át kodi/kodi-ra. Port nem kell.
Meg ahogy nézem a képernyőképet nincs bekapcsolva a Wifi, hogy akarsz így csatlakozni belső hálózaton?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
mexel
veterán
Sziasztok! HBO GO-ból most melyiket és honnan érdemes telepíteni ami működik CE-re?
-
blakey
titán
Kodi repoból a hGO működik.
-
Hege1234
addikt
32227# erre valakinek bármi ötlete?
advancedsettings.xml
<advancedsettings>
<videodatabase>
<type>mysql</type>
<host>192.168.1.10</host>
<port>3306</port>
<user>kodi</user>
<pass>kodi</pass>
</videodatabase>
<videolibrary>
<importwatchedstate>true</importwatchedstate>
<importresumepoint>true</importresumepoint>
</videolibrary>
</advancedsettings>mysql db
mysql> SHOW DATABASES;
+--------------------+
| Database |
+--------------------+
| information_schema |
| mysql |
| myvideos116 |
| performance_schema |
| test |
+--------------------+
5 rows in set (0.00 sec)
mysql> SELECT COUNT(*) from myvideos116.movie;
+----------+
| COUNT(*) |
+----------+
| 266 |
+----------+
1 row in set (0.00 sec)
mysql> SELECT COUNT(*) from myvideos116.tvshow;
+----------+
| COUNT(*) |
+----------+
| 102 |
+----------+
1 row in set (0.00 sec)(mind a kettőn win fut ugyan az a leia 18.9)
gondoltam arra hogy az a gond hogy nincs bekapcsolva a smb v2
(elvileg a kodi azt támogatja)
Get-SmbServerConfiguration | Select EnableSMB2Protocol
True -t ír mind a két gépre -
Hege1234
addikt
megoldva
usererror -
törölt tag
Sziasztok! Raspberry Pi 2 vagy 3-ra tettem egy Kodi 18.8-at. Nagy igényeim nincsenek:
- movieshark/onlinestream repókból NatGeo és M2, ezek szépen mennek!Azonban arra gondoltam, hogy a két online rádió/médialejátszónak használt Galaxy Wonder lehetne gamepad is akár. Vagy controller, nem tudom a különbséget.
Felvarázsoltam a Druid/Blue Max/Interkarate triumvirátust C64 emulátor add-on-nal meg a Super Mario-t Nintendo..-val.
ami megy, megyeget
- Kodi Kore távirányítóprogramja tökéletesen működik, tehát az esély megvan.!
- DroidJoy csatlakozik, de nem történik semmi és 2 perc után meg kéne dobnom a fejlesztőt egy pizzávalamivel nem tudok kapcsolódni Android 4.4-es régi telefonnal:
- Gamepad apk
- Mobil Gamepad apk
- Ultimate Gamepad apk
- DroidPad
- AirConsole
- MAXJoypad
- F-Droid Controlloid-jaMi hibádzik az egyenletben? Van erre megoldás?
-
consono
nagyúr
-
Zzr
csendes tag
Sziasztok!
A pár hónapja készült Horizon GO addon-os megoldásnak még működnie kellene? Több eszközön is próbáltam, de nekem mindenhol ugyanazt a hibát dobja amikor be akarok login-olni: MissingSchema: Invalid URL No schema supplied
Mit rontok el vagy mit hagyok ki?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest