-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz MikeRenton #25428 üzenetére
Picit számomra több kell ahhoz, mint egy privát üzenet idézése ahhoz, hogy érdemben szóljak a témához. Meglátjuk majd ha bevezetik, hogy mi lesz a kiegészítők sorsa. Addig véleményem szerint felesleges festeni az ördögöt a falra.
A torrent meg nagyon off itt, de csak nagyon nehezen szűrhető. Az ISP el tudja kapni a szeleteket, ha azok nincsenek titkosítva (márpedig a legtöbb kliens ma se használ titkosítást), ami már elég bizonyíték, vagy ha beszáll a jogvédő is tölteni. De ebbe a témába részletesebben nem tervezem belemenni mivel sem a topik témájához, sem az alapelvekhez nem illik. Van megannyi legális alternatíva, hbogo, netflix, mindigotv stb.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
válasz Mr Dini #25452 üzenetére
Igen, vannak alternatív megoldások, de azok nagy része földrajzi megkötést használ. Mondjuk a holland és a magyar Netflix teljesen más. A hollandban sokkal több a tartalom, de nincs magyar felirat. (persze török az van, merazkelll...) Pedig, ha jól tudom, nem lehetne ilyen megkötést alkalmazni EU-n belül.
Persze a vpn sokmindenre jó...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
dh66e
veterán
válasz ekrisztian #25454 üzenetére
Németországban a számlával jön a bünti ha nem fizet akkor meg behajtják és felfüggesztik a szolgáltatást ha jól tudom,de ez már nagyon off itt engedjük el a dolgot.
-
janisjoplin1
tag
Sziasztok..
Lehet nézni kodin /mecool k1 pro/a Retro music tv csatornát ?
Online tudom nézni.Androidra van apk,de kodin szeretném coreelec alatt.
Lehetséges ?
Köszönöm..
Janis Joplin -
cof
veterán
válasz janisjoplin1 #25458 üzenetére
Erre gondolsz?
http://retromusic[pont]cz
Nem tudom, hogy van-e rá kiegészítő de IPTV Simple Client-el nézhető.
retromusic.m3u
#EXTM3U
#EXTINF:0,Retro Music Television
http://stream. m e d i a w o r k .cz/retrotv/smil:retrotv2.smil/chunklist_w1472771099_b750000.m3u8A szóközöket direkt tettem a linkbe, azokat törölni kell.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
veterán
Ki milyen repo-t használ?
Bevallom én nagyon keveset ismerek, de hátha valaki tud 1-2 újdonságot mondani.
- MS repo ( ezt nyilván nem kell bemutatni senkinek)
- Exodus Redux repo ( ezt a új filmekhez szoktam használni)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Luissimo
veterán
válasz gyuri81 #25460 üzenetére
szia,
ennek a második kiegészítőnek az Exodus Redux repo -nakelérhetőségéről írnál valamit?
Illetve
egy ideig követtem, de mostmár elvesztettem a fonalat, hogy melyik a legjobb HBO GO és a NETFLIX-re létezik-e ilyen.
Van egy 7.1-es droidos 96Mini boxom, bár nem a legizmosabb de, direkt azért rendeltem, mert amire nekem kell leginkább az megy rajta csontnélkül, de hamár megvan, kellene rá a ntflx. is, de az előre rátelepített valahogy foghijas, nem adja fel a hang és felirat választó menüt a filmek alatt.
viszont erre valoban rá lehet mondani, hogy mini, nemdohányzom ugyan de akkora, mint egy cigisdoboz, alig nagyobb, mint egy chromecast.
sajnos a tápja szinte nagyobb.
5V-os tápja van, gondolom, hogy az átlagosan mobilra használt töltővel lehetne is tölteni, ami legalább 2A-t lead, csak kellene hozzá egy ilyenfajta specko kábel.
Valakinek tapasztalata?
A KODI 17.6-os rajta.
Ha van valakinek célirányosan összegyüjtött video kiegészítő csomagja, filmnézésre válogatva, akkor megoszthatná.
A Play-n lévő legújabb pedig nem tölthető le, mivel nem kompatibilis, aztirja, el sem érem.
Biztosan használtok még itt néhányan ilyet (gyereknek filmezésre, stb.), ha le akarjátok cserélni, én szivesen begyüjtöm, mint veszélyes elektronikai hulladékot , privatban keressetek
minden ötletet , tanácsot, segítséget szívesen veszek ,
köszi,
Lui[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz Luissimo #25462 üzenetére
Töltés ügyileg:
Ha nem kötsz hozzà külső vinyót, az első szàmú usb porton is tudod tàplàlni sima usb kàbellel. Én így hasznàlom régóta, problémàm sosem volt vele, elég neki annyi delej.
Én még 8.3.2.1 LE-vel hasznàlom belső tàrhelyre téve, droidot nem hasznàlom, egyből a kodi tölt be. MSRepo a magyar tartalomhoz, azon belűl exoshark, de egyéb igényekre is van sokminden.[ Szerkesztve ]
-
Pityu89
senior tag
-
-
Sziasztok. A telekomos TV go-hoz létezik kiegészítő? Keresem egy ideje, de nem találok ilyet...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Digionline-ről lehetne felvenni időzített műsorokat úgy, hogy csak készénléti módban van a tv? Magyarán amikor nem vagyok otthon akkor vegye fel és később megnézném. A Kodi egy androidos tv-n fut. A tv-ből külső usb-re venném fel. Köszi -
-
tomigonzo
aktív tag
bocs a total offert, sokkal kompetensebb/tapasztaltabb forumot nem talaltam, hatha,
siekrult mar valakinek a digi online tv -t bekotni smart iptv appba?
ui: meg tudja valaki mondani a digi online iptv playlist elerhetoseget?
koszi
bocsi
-
-
-
A tévém android TV rendszerű, nyilván ezt nem támogatja. (mert ugye minek? Tv műsort tévén nézni... Csak nekem jut eszembe ilyen hülyeség. ) Telefonról nem tudom átküldeni. (320x240-es kép van, hang nincs)
Asztali gépet meg ezért nem veszek...
De megoldódni látszik... Chromeban lehet nézni, de kínlódás a kezelése. Erre majd valamit kitalálok.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Komi28 #25485 üzenetére
Nem, mert a tv go csak android rendszeren fut, a tévén meg android TV rendszer van. Nem ugyanaz a kettő, nem is kompatibilis, jól megszoptam vele. Erre semmi sincs, és még ráadásul lassú is az egész. Egy tarkólövést megérdemelne az a tirpák amelyik kitalálta. Egy random kínai tv box többet tud 30 euróért...
Bocsi, a sok offért, befejeztem....
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Mr Dini
addikt
Akkor részemről ismét a TVG0 álláspont: Bár technikailag lehetséges berántani Kodi alá a streaminget, elsősorban a jogi problémák akadályoznak, ami már abból is látszik, hogy mennyire le van védve az Android app. Komolyan mondom a Netflix nem ennyire védett.
Ha tudod, szerezz egy általuk támogatott eszközt...
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
-
Somatom
veterán
válasz Mr Dini #25487 üzenetére
Nem éri meg. Az EU -ból nézés lehetősége egységes, nem szolgáltatófüggő. A MyTV -t ugyanúgy lehet nézni az EU -ban, mint a TVGO -t. Szóval, az, hogy vki külföldön tartózkodik és csak TVGO van, user error. A MyTV pedig még egy jobb vasalón is fut.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Noxy
veterán
válasz Mr Dini #25487 üzenetére
“hogy mennyire le van védve az Android app. Komolyan mondom a Netflix nem ennyire védett”
A HorizonGo app-t használom iPadon meg iPhone-n.
Ez az 1app amit nem tudok használni az Apple TV-n.
Nem támogatott tartalom (formátum).
Bármilyen videót, filmet, játékot kirakja Full HD-ba a TV-re, a HGO-t nem. Minden verzióban tűzzel vassal irtják a Jailbreak-t iOS-n való használatot.
Nem csak a TV GO-l van gond, hanem a HGO-l is iOS alatt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
blakey
titán
macOS-ről Apple TV-re simán megy Airplayen a Horizon GO.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest