Új hozzászólás Aktív témák

  • v1zof

    lelkes újonc

    Sziasztok!
    Lehet néhányan tudjátok hogy angol körökben megjelent egy aduásznak tekinthető addon, a Seren.
    Link
    - Villámgyorsan összeszedi a linkeket, automatikusan lejátsza a legnagyobb méretűt elsőként
    - Ha sorozatot nézel, pár másodperccel a vége előtt összegyűjti a linkeket a következő epizódhoz a háttérben, majd amikor véget ért a jelen epizód, elindítja azonnal a következőt.
    - Linkkereséskor ha már talált pár HD linket, megszakítja a keresést és elindul a film
    - Véletlenszerű epizódlejátszás kedvenc sorozataidhoz
    - Trakt.tv fiók és még sok egymás.
    Aki nem tudja mi az a trakt, azonnal keressen rá, mert megkönnyíti filmes szokásait: nézőlistákat alkothatsz, megjegyzi melyik epizódnál, hányadik percnél tartasz, filmeket ajánl fel személyre szabva, INGYEN.

    A legjobb ezekben, hogy maga az addon kész van, nem kell "magyarítani", csak a jelenlegi ExoSharkban megtalálható szolgálatatókat át kéne emelni bele, amihez én nem értek, ezért fordulok hozzátok.
    Ha valaki a fenti linken, Redditen utánanézne hogy kell átemelni őket, akkor a magyarok számára is hasznos lenne ez a kiegészítő.

    Még valami, elvileg csak prémium előfizetéssel (Real-Debrid (havi kb 600 ft) vagy Premiumize (sokkal több funkció)) használható, ezek ugye azért jók mert prémiumként férsz hozzá a linkekhez: nem bufferel, nincs captcha, saját fájlokat tudsz feltölteni a felhődbe, majd Kodin megnézni, több link és ez az új kiegészítő torrent fájlokat is keres pluszban, méghozzá letöltés nélkül, ha már valaki más rajtad kívül megnézte a tartalmat (ez angolban szinte lehetetlen hogy te legyél az első, magyarban meg pont hogyha valaki más sajnos).

    Én angolul nézek minden tartalmat, rákattintok egy filmre és 10 másodperc alatt elindítja a 20 GB-os HD filmeket akadozás nélkül, sorozatokat ugyanígy, igazi HD minőségben.
    Nekem így néz ki a Kodi (bocs a minőségért):


    Természetesen a filmajánlók/előzetesek magyar nyelven vannak, és a legtöbb szöveg is, de nem mindegyik sorozatrészhez, de maga a sorozat leírása magyar.
    Akit érdekel a felület régebbi verziója fellelhető a hivatalos Kodi kiegészítőknél Titan névvel, ez az új, Netflixhez jobban hasonlító pedig innen telepíthető.

    CSAK AKKOR KEZDJETEK BELE A FENTI DOLGOKBA, HA MEGFELELŐ ANGOL NYELVTUDÁSSAL RENDELKEZTEK!

    Remélem valami újdonsággal tudtam szolgálni, és ha valakit érdekel a fenti addon, és ért a kódoláshoz (vagy nem tudom igazán mi kell hozzá), átemelhetné a magyar szolgáltatókat, mert így többé nem lenne szükség a MovieShark / ExoShark addonra, hiszen a Seren hosszú multú gazdája karbantartja a kiegészítőt és új funkciókat adogat hozzá, a magyaroknak meg csak a linkeket kéne be- és kidobálni néha.
    Mindenkinek jó Kodizást!

Új hozzászólás Aktív témák