Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok!

    A másik topicban már kérdeztem a problémámmal kapcsolatban, ott nem jutottunk megoldásra egyelőre, itt is feltenném a kérdésem mert ott fél lábbal ki is lóg (mert pc-ről használom a kodit, nem androidról):

    "a kodinak van-e valami extra erőforrásigénye más lejátszókhoz képest? nálam az a felállás, hogy a gépre van kötve egy monitor és egy tv, a tv-re ki van lőve a kodi, a monitoron meg megy a pc-s móka, általában böngészés.

    a proci egy athlon II x2 250, két mag, 3ghz, 8 gb memóriával egy 7770 mellett.

    azt tapasztalom, hogy ha lejátszok valamit kodin, legyen az full hd mkv vagy egy 700x400-as avi, akkor az szaggat nem kicsit hanem durván ha csak egyáltalán fut a chrome a másik monitoron, akkor is, ha csak egy ph oldal van megnyitva.

    ha vlc-t indítok és átlövöm teljes képernyőre a tv-re akkor a monitoron vígan netezhetek görgethetek egy indexet vagy bármit, akkor se röccen, kodival viszont nagyon.

    a procikihasználtság átlagban alacsony, 15-25%, kiugrások akadnak de nem throttlingol úgy hogy így akadnia kelljen, azért ki kellene tudnia tolni ennek a procinak ezt a feladatot erőből.

    tudtok valami tanácsot adni?"

    továbbiak:

    [link]
    és ami bosszantó: [link]

    szóval van valakinek valami ötlete, véleménye?

Új hozzászólás Aktív témák