Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz gu007 #1262 üzenetére

    750 -es átmérő, abba már egy komoly családi pizza is bele fér :DDD
    Ne kend ki a belsejét :N a hőtágulástól lefogja rúgni magát a habarcs az acélról :K Én a helyedben keresnék egy széles vagy keskeny bojler tartály ami körbe venné vagy beleférne, úgy hogy a két lemez közt legyen cirka 3 - 5 centi rés és azt kiönteném perlittel. Az jól szigetel és könnyű is, a tűzepekén zsákszámra kapni, azt egy végén egy kis résen is betudod önteni és szépen elterül ha kocogtatod az oldalát.
    "Olvasgatva fórumokat nem olyan nyerő az alsó tüzelés mert hamar megsül az alja a pizzának"
    Na ezért mondtam a vastag kazán lemezt vagy az öntvényt amire a pizzat teszed, de láttam már egy két kisgömböcöt, aminek samott lap volt az alja és azon sült a pizza. Na persze mocskos módon fel kell fűteni és amikor kialszik a tűz akkor teszed be a pizzát, ha pluszba teszel egy 5 -s lemezből egy ajtót, akkor szerintem egymás után két három pizzát is kisüthetsz.

Új hozzászólás Aktív témák