Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Pttypang #95111 üzenetére

    Ha ez a 80km és 2000m szint még úgy kb jól esik, akkor neked a pedelec maximum annyi változást hozna, hogy kb fele ennyi idő alatt, értelemszerűen kétszer akkora átlagsebességgel tudnád vele ugyan ezt a távot megtenni. E fölött már kell a pót akku, vagy valahol tölteni kell. Jelenleg maximum ennyit tud egy 500Wh-s akku. De van pl a Focus Jam 2
    Itt lehet használni dupla akkut egyszerre, van egy beépített a vázba és plusz egy a vázra erősítve, ami opcionális. Így együtt már 750Wh a kapacitás, ami már 2000m szint felett is tud menni, egy töltéssel.
    Egyébként akkor érdekes még a dolog, amikor baromi meredek a pálya. Eplényben pl a sípályán nem nagyon láttam bringást feltekerni, de ha fel is mész rajta, nem hiszem, hogy 2, nagyon maximum 3 körnél a legtöbb hobbi bringásnak kedve lenne többet menni. Persze van ott felvonó is, de ha valaki inkább tekerne, normál hajtással, akkor nagyon hamar ki lehet purcanni, még akkor is ha közel sem mész 2000 szintet. Itt én simán mentem 10 kört, úgy, hogy meg sem döglöttem a végére, de azért megvolt a kellemes fáradtság. :) Ilyen extrémebbnek mondható körülmények között jön ki igazán az előnye egy normál hajtással szemben.

    (#95078) Hasaggymeg: Pont az a Merida lesz a következő bringám, ami a videóban is szerepel. :) Többszörös teszt győztes.
    Amúgy tényleg megdöbbentő, hogy a shimano mekkorát robbantott az új e8000-es hajtással. A normál steps eléggé lagymatag volt a konkurensekhez képest, de ez az új cucc kemény. Egyértelműen az egyik legjobb, a legnagyobb előnye a kis mérete és az alacsony súlya. Ezért kezdték el támogatni rengetegen. Elég rendesen meg fogja tépázni a Bosch egyeduralmát az e-montik közt.

Új hozzászólás Aktív témák