Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz fpeter07 #71054 üzenetére

    Vagy 2 éve kezdtem el kiállva menni,főleg hátsóm,nyakam,derekam kímélése és új izmok megmozgatása miatt.Hosszabb tempós hegymenetek után gyakran fájt a derekam a kormány húzásától.Láttam a tévében,hogy nagy teljesítményként említették Contador akár 20 percig is eltartó kiállva tekerését,így egyre többet csináltam én is.Ha őszinte akarok lenni,picit olyan volt mintha újra tanultam volna bringázni,nagyon élvezetessé vált gyakran kiállni és megtalálva a legkényelmesebb áttétet és tempót egyre többet menni pl. hegyre így.

    (#71080) 6030D ...én is hallottam minap olyant,éppen Contadortól,hogy végigment valami hegyes szakaszon és ki sem kellett állnia,tehát jól ment neki. Ugyanakkor ha valakit aki ülve szokta kitekerni megkérsz tekerjen ki a penci hegyen kiállva,szinte biztos nem lesz képes rá,egyszerűen nem fogják bírni a lábai.A kiállva tekerésnél azt vettem észre,hogy noha felhasználod tested egész súlyát,nem tudnak pihenni a lábaid annyit mint ülve,szinte folyamatos terhelésnek vannak alávetve.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák