Új hozzászólás Aktív témák

  • leikomessi

    aktív tag

    Sziasztok!

    A segítségetek szeretném kérni két kérdésben is. Barátnőmmel a hétvégén kerülnénk a Balatont, ehhez kéne egy jó túratáska és egy nyereg.

    Táskának ezt néztem ki, szerintem három éjszakára bőven elég, a tetejére pedig rá lehet gumipókozni bármit. Kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy erről vélemény, tapasztalat valakinek esetleg lenne? Olcsóbban nem láttam hasonló méretű táskát.

    A másik probléma a nyereg lenne. Jelenleg ezt használom, de ezzel biztos nem fogok elindulni. Kétszáz kilométert tettem bele, állítgattam egyszerűen kényelmetlen, kemény. Már 10 km után elkezd nagyon kényelmetlen lenni, a maradék 20 km-en mindig elhatározom, hogy cserélem. Itt az ideje most. Nagy valószínűséggel a táskát az Aktiv Sportról rendelem, mivel eBike-on azt írják nincs készleten február 28.-ig (Nem tudom a weblapnak mennyire lehet hinni, de nem kockáztatok.) Úgyhogy erről az Aktiv Sportról kéne valami nyereg, valamint ha már veszek akkor nyeregcső is, mert a mostani rövid. Ezért is kényelmetlen szerintem a mostani nyereg. Nyeregcsőnek ezt találtam. Ha lehet hinni a képnek fej is van hozzá. Méretben is megfelelő.

    Ezek közül a nyergek közül szeretnék egy megfelelő országúti nyerget, ami nem nyomja szét a fenekem nehány km tekerés után. Árban a nyeregre 3-4 ezer forintot szánnék. Ebben a nyereg kérdésben tanácstalan vagyok sajnos. Félek, hogy olyat veszek amivel szenvedés lesz tekerni, bár tudom, hogy ez nagyban emberfüggő.

    Előre is köszönök mindennemű segítséget, mind a vásárláshoz, mind a túrához kapcsolódóan.

Új hozzászólás Aktív témák