Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz f27 #57532 üzenetére

    Tiszteletem, fantasztikus munkat vegeztel. :R Biztos egy kulonleges feeling lehet, egeszen mas, mint hagyomanyos MTB-vel menni.(pl. az emelkedok izgalmai, kihivasai elvesznek)

    De visszaterve a videora, szerintem ez inkabb kinos. Ezzel kiveszed a sportot, a kihivast, meghagyod csak siman az elvezetet. Ami nem gond, csak nem kellene osszehasonlitani egy sima MTB-vel semmilyen szempontbol sem. Mert abban biztos vagyok, hogy egy sima MTB-vel egy jo meredek kaptaton Te tobbet dolgozol 2km alatt, mint az elektromossal 40km alatt. Nem is lenne szabad osszehasonlitani, meg egy ilyen videoval sem. Mert az tiszteletet erdemel, aki egyhuzora felteker olyan helyen, ahol masnak 4-5 megallas sem eleg, es ezt megteszi egymas utan tobbszor.
    Nem tudom, hogy erted e, mire akarok ravilagitani. En egyaltalan nem szimpatizalok az ebike -al, mert egy fiatal, edzett szervezetnek nincs ilyenre szuksege. Latok en is par embert ebike -al 'tekerni' azokon a reszeken, ahol en szoktam. Es nem az 50 eves emberek(mert fele fele aranyban vannak idosek, fiatalok), hanem az ujgazdag puhany suhancok hasznaljak. Es zavaro, mikor Te szenvedsz folfele 7-8km/h -val egy szuk uton, o meg 20-al jon fel mogotted, es csenget, hogy allj mar felre.(magyarul szallj le a bicajrol) En ezekre az emberekre csak szanalommal tudok nezni... :) Sportteljesitmeny nulla, pedig ezt tobbek kozott azert is csinalod.

    Ellenben nem mondom, hogy nincs ertelmuk. Pont amit Te is irsz, az oregseg, az egeszsegugyi szempontok, ami miatt mar nem terhelheted a ketyegot, avagy izuleti problemak, vagy barmi mas, ami miatt le kell mondani a megterhelo tekeresrol, de az elvezetrol nem akarnal. Erre ez egy nagyon jo talalmany. Csak szomoru, hogy alt. pont azoknak nincs ra penz, akik tenyleg raszorulnanak, igy nekik le kell mondani az egeszrol.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák