Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Hasaggymeg #56950 üzenetére

    Organikus az valami természetes összetevőkből van összeragasztva a gyantával. Ennek a legkisebb a hőállósága, ez a legcsendesebb, mivelhogy ez sokkal puhább anyag mint a tárcsa, ez kíméli a legjobban a tárcsát. Viszont elmelegszik, könnyen megég, vizes körülmények közt alig fog és akkor iszonyat hangos ahogy csúszik és vibrál a vizes tárcsán. Kb semmire nem ajánlom ami terep használat, sík terepen aszfalton jó, főleg slick gumival mert nem téped vele állóra a kereket.
    A fémesben vannak fém darabok, fém törmelék, sorja darabkák vagy hogy mondjam, ezek a tárcsa anyagához hasonlóak, belemarnak a tárcsába, így erősebbet fognak, azért tudnak ezek visítani, mert a hasonlóan kemény anyagok találkozása ezzel jár. Kicsit nagyobb a hőállósága mert a fém darabok akkor is fognak ha már kezd elmelegedni, és jobban hat vizes körülmények közt is.
    Kedvencem a szinteres, na az sokkal hőállóbb anyagból van, bazi kemény a betét anyaga, elcsiszolja a tárcsát tulajdonképp. Ennek a hőállósága a legnagyobb, kevésbé fog hirtelen de a fékerő jobban megmarad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák