Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Csokicsibesz #253283 üzenetére

    "Ahol most elcsapatsz az alu HT-del oda nem kell 66 fokos fejcsőszög, meg 120 mm-es villa" - Pedig kéne, nem véletlenül nyávogok, hogy nem fér el a 2.4" gumi sem :D . Szerintem én gyakran tekerek olyan terepen a merev régimódi alu xc-vel, ahová minimum ez való, de inkább határeset és kéne egy progresszívebb bringa és/vagy szélesebb gumik, nagyobb rugóút, ugyanakkor a mászóképességet sem áldoznám fel.

    #253292 MPowerPH: maximum más karakter, de szerintem minden ami xcc, xco wb-ken van, az xc kategória, a Spark és a Supercaliber is. Na de hamarosan jön a zsír új áttervezett Supercaliber és kiderül igazam van-e. Ha nincs igazam, marad a geo amilyen volt, ha meg igazam van, a Trek is elmozdul progresszív geo, 120mm rugóút fele, mint mindenki más.
    Ja és nem, nem próbáltam Supercalibert, de te igen? :D . Mindent nem próbálhat ki az ember, maximum ha teszter.

    #253296 parandroid: ez is marhaság szvsz: "amit a nagyok használnak a világversenyeken, annak semmi köze ahhoz a felhasználáshoz, ami az egyszeri beingásnak kell".

    1. majdnem ugyanazt a csúcskategóriás felszereltséget megkapod boltban is
    2. amivel versenyeznek és amit a hobby rider megvásárolhat, nagyvonalakban ugyanaz a bringa, tehát: ugyanaz a geo, ugyanakkora rugóút, ugyanolyan széles gumi. Csak a szűk haveri körömben már most ketten is hajtanak progresszív geós xc-t, downcountryt.
    3. évekig ment itt a hiszti trail-endurósok részéről, hogy az xc-sek hülyék, mert az xc az szigorúan verseny gép, azzal nem lehet hobby szinten élvezni a terepezést. Ami szintén marhaság volt szerintem, de most végre itt vannak az "élvezhető" geós-rugóutas xc-k, erre most ez a baj, ezeket hurrogja le mindenki, most már az "élvezhetetlen" versenygép kéne? Érti f*szom, az biztos, hogy soha, semmi sem elég jó :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák