Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Nutra #184239 üzenetére

    Nekem ez vált be: [link]
    30$ fölött van jelenleg érvényes 2 dolláros kupon. (asszem lehet mást is venni tőlük, úgy is érvényes kifizetéskor, mert ugyanaz a bolt, a szállítás viszont nem vonódik össze)
    Ez a sapka: [link]
    Ilyen felsőt rendeltem még, szintén jó: [link] akkor még northwave-es volt amúgy, az most már nem elérhető. Most lehet, hogy ilyen felirat nélküli. Hétvégén egy ilyen felső volt rajtam és alatta egy ilyen decathlonos aláöltöző: [link]

    Egy ilyen kamáslit rendeltem még, ez tegnap jött meg: [link] kipróbálni még nem tudtam, majd a hétvégén remélem, de nagyon minőséginek tűnik. 43-as a shimano rp1-es cipőm, de kb mégis akkora a külső hossza, mint a 41-es utcai sportcipőmnek. Ezért L-est rendeltem. Szépen passzol is, csak picit nehéz felhúzni a kialakításából adódóan.

    Én 168/67 vagyok, a nadrágból és a felsőből is M-est vettem. A nadrágnak változtattak nem rég a szabásán és így a szára hosszabb legalább 5 centivel. El akartam adni ezért, de aztán írtam nekik alin és azt írták, hogy azért ilyen, hogy kényelmesebb legyen a térdnek, ahogy hajlik. Hát mondom jó, lehet, hogy ennyire balfék vagyok, hogy egy nadrágot sem tudok felhúzni rendesen... ;] Na, felhúztam még egyszer és tényleg én voltam a béna, annyira elasztikus és jól illeszkedő, hogy azt az 5cm-t teljesen el lehet tüntetni és nem látszik belőle semmi felesleg, csak olyan volt mintha "túl kellett volna húznom derékban". Ezért szerintem egy, még talán 175cm-es embernek is jó lehet így az M-es hasonló testsúllyal. De amúgy pontos a táblázatuk is szerintem.

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák