Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz itouchfan #165840 üzenetére

    (#165837) Hasaggymeg:
    ááá, és az nincs rajta, tényleg :D. Egy óra volt egyébként az egész, nem álltam közben (de ez mondjuk látszik az adatokból).
    (#165838) 6030D: most mondanám, hogy kihajtottam magam, de ez volt a kényelmes tekerés felső határa.
    (#165840) itouchfan: ahhoz meg is kellett volna erőltetnem magam, nem? ;] :P Amúgy kicsit annak is szántam a dolgot ;). Viccet félretéve, mind a CAD, mind a HR adta magát, azokon a szinteken mentem, ami nekem adta magát és kényelmes volt. Legfeljebb annyi lett volna más, hogy megállok egyszer-kétszer pár percre inni meg orrot fújni :D.
    Strava-n nem állítottam HR zónákat (én azt nem érem el, mert nem fizettem elő). Elevate for Strava-n egyelőre a 220-életkor képletet használom, mert végletekig még nem hajtottam ki magam (bár ez alapján tegnap szinte végig a hard zónában mentem, szinte semmi Cardio zóna nem volt).
    Viszont ha sok, akkor miért sok? Mármint, ez nem edzi a szívet? Talán Tobee írta, hogy ő vagy 180-on megy, vagy nem teker - kicsit most én is ezt érzem, hogy egyszerűen ez a munkapontom (alapvetően van egy robbanékony temperamentumom, már ha ennek van bármi köze a dologhoz). Sajnos még a kerékpározás élettani hatásaiba nem ástam mélyen bele magam (egy videót néztem még tavasszal GCN-en HR-ről, na akkor rendeltem emg a szenzort, hogy lássam, mi a helyzet velem). És hogyan viszem lejjebb? Menjek lassabban, mint a nekem kényelmes tartomány? Minden tanácsot szívesen fogadok :K :U .

    (#165842) itouchfan: ezt meg tudom érteni (a teljesítményhajhászás elkerülését). Nem mondom, hogy néha nem esek ebbe a hibába (szeretek magamhoz képest/magamnak bizonyítani), de nem mindig. Viszont jelenleg nem nagyon találok arra alternatívát, hogy a tök unalmas, sík köreimet megtegyem. Szint errefelé semmi sajnos, technikás rész szintén nem igazán van (egy 4 km-es út az erdőben), így a sebességgel tolom az adrenalint - egyelőre.
    Viszont az is igaz, hogy amikor így megyek aszfalton egy kört, akkor jobban tudok figyelni pár technikai elemre (nekem pl hónapokig nem ment, hogy kanyarban a belső pedál legyen fent, most már látom a fényt az alagút végén).

    (#165845) ZolkoW:ez tényleg ilyen magas? :D Pedig ofszethibája nincs a szenzornak, nyugalmi helyzetben hozza a ~62bpm-et.

    [ Szerkesztve ]

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák