Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz trialboj #136266 üzenetére

    Sokféle prés van, nagyjából így néz ki egy korrekt szerelés, forgáspontokat illetően.
    [link]
    És ez maga a prés, de ebből is sokféle van: [link]

    Persze mindenki hibázhat, de nekem furcsa, hogy az a Bergamont váz gyárilag olyan, ha használtan vetted, akkor inkább arra gondolnék, hogy már az előző tulaj mókolt vele valamit.

    Én is dolgoztam külföldön, Ausztriában is voltam, Svédországban is. Elég sok ismerősöm Angliában.
    Ha gondolod próbáld meg, ott sincs minden kolbászból elhiheted. És ott sem mindenki profi abban amit csinál, de abban biztos lehetsz, hogy bármilyen szakmunka 5 ször annyiba fog kerülni mint itthon!

    Nekem elég sok ismerősöm költözött haza, legutóbb Angliából, 9-10 év után. Elege lett abból is, és már nem érte meg neki, gyakorlatilag amennyi pénzt elköltött a lakhatásra, alig maradt pénze, félretenni esélytelen. És így is valami indiai csókával lakik együtt, hogy egyáltalán ki tudja fizetni a szállását.
    Egy másik ismerősöm épp Ausztriából fog hazajönni, jobban keres az tény, de nem tudja megszokni azt, hogy még mindig egy migráns. A jelenlegi munkahelyén becsülettel dolgozik, vagy 6 éve. Múltkor üzemi baleset érte, nem az ő hibájából, szerencséje volt, mert majdnem eltört a gerince, a cég iszonyat bunkón állt hozzá, le sem szarták mi van vele és próbáltak mindent elkussolni, eltusolni fű alatt. Jó persze Magyarországon is előfordulnak furcsa esetek, egy valami biztos, nekem kurv@ sok pénzt kéne ajánlania egy cégnek, hogy elmenjek innen. Régebben bennem volt a mehetnék, de így 38 évesen nem fogom a nulláról kezdeni. Külföldön esélyem sem lenne saját ingatlanra, itthon sem könnyű, de úgy néz ki csak összehoztam, saját ház, telekkel, Budapesttől 10km-re, 50Nm-es műhellyel. Szüleimhez, barátokhoz közel. Nem minden csak a pénz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák