Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz trialboj #134599 üzenetére

    Köszi! :R A Fox telók megbízhatatlanságáról itt olvastam először (pár napja), és őszintén szólva egy kicsit megleptetek vele. Remélem nem lesz vele baj. 1-2 évnél tovább szinte biztos, h nem lesz nálam ez a bringa, annyit meg gondolom, h illene kibírnia.

    Kulacs: több mint 10 éve nem használtam kulacsot, kb akkor tértem át CamelBak-ra - és imádom. Az egyik legjobb dolog ami bringás pályafutásom alatt történt velem. A patentpedál és az ebike után. ;]
    A kisebb karika nálam mindig ugyanazt az A-ból B-be jutást jelenti, ami közben nincs szükségem folyadékpótlásra. Vagy ha a belvároson belül megyek valahová, akkor ott legtöbbször már vár rám egy sör. :D

    Holnap tesztelni fogom rásegítés nélkül - én is nagyon kíváncsi vagyok rá, h fogom-e tudni tartani ezt a tempót?! Úgy terveztem, h sokat fogom így sík terepen használni. Annyit már most észrevettem, h nincs az a "nagy megállás" 25 km/h felett amiről sokat olvastam. Furcsa is volt, h sokszor felmentem 25 felé - mondjuk 27-29-re-, és nem éreztem, h megállt a motor. Lehet, h az is közrejátszik, h amúgy viszonylag jó erőben vagyok.

    Sár: egy kezemen meg tudnám számolni, h öt év alatt hány alkalommal mentem sárban. :B Mondjuk ez most lehet, h változni fog, mert kicsit kibővítem a bejárandó terület nagyságát a Bükkben. Plusz eddig főleg aszfalton másztam meg a hegyeket, de ez is változni fog.

    jjeahh: Köszi Neked is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák