Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz belsodavid #121076 üzenetére

    Nekem xking van elöl és race king hátul a hardtailen, az elsővel sosem volt bajom szépen tapadt mindig, a hátulja viszont pár meredekebb részen már meg tudott ijeszteni, persze nem arra készült, de azért nem jó ha pont ott fogy el ahol tényleg kellene a tapadás lefelé.
    Defektet egyikkel sem kaptam, jelentős számban, évi 1-2, pedig sokszor járok tövises gazos részeken. Mindkét gumi a legolcsóbb drótos változat, minden extra védelem nélkül.

    xkingel egyetlen bajom, hogy csak 2.2 a szélessége, az fs bringán schwalbe van, nem tudom pontosan mi, de már csak kíváncsiságból is lemérem holnap. Ezek 29" kerekek, és mindkét modell többször mentette már meg a seggem, olyan szitukban mikor elbambultam és nem figyeltem egy vájatból való kigurulásnál, és az eleje visszacsúszott, elég volt picit nagyobb szöget adni és megkapaszkodott. 2 bar alatt használom, reba telóval 4 tokennel, puha a bringa eleje, mint egy gondolat.

    Van még maxxis ikon is, habár az inkább pihen 1 ideje, aszfalton zavar hogy picit vibrál tőle az egész váz, érezni a hardtail és Fs bringán is, a kormány végén, és a pedálokon, illetve néha berezonál tőle a vázban húzott kábel. Aszfalton tehát nem a legjobb, viszont erdőben van 1 kevéske előnye, a race kingel szemben.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák