Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Használ valaki Maxxis Ikon-t hátul? Jár vele aszfalton is?

    Kb 1 hónapja vettem hátra 2.2 es 2 bar körül használom, és már elsőre is feltűnt hogy rettenet vibrál tőle a bringa, nagyon kis vibráció de érezhető, és nem feltétlen konstans, van hogy jobban érződik v h kevésbé, Pedál és szarvak végén nagyon zavaró.

    Tegnap találkoztam pár montissal, többeknek is ikon volt fenn, ők mondták hogy az ikon nem egy felhasználási terület a race kingel... a race king való aszfalton csapatásra mert sokkal sokkal jobban gurul. Nekem ezt a boltban nem mondták :(

    Tehát hiába várnám hogy elmúljon a rezgés, nem fogom megszokni? Muszáj visszatérjek racekingre? Ez csak azért frusztráló, mert az ikon 2x drágább volt mint a race king, és alig 400at futott.

    A fent linkelt összehasonlításból itt egy gördülési adat:

    Rolling Resistance 25 psi Conti 22.4 Watts Maxxis 31.5 Watts

    Ez jelentős különbség?

    Amúgy semmi gondom nem volt az ikonnal, jól tapad mindenhol, sárban is mentem vele, felfele és lefele is, nem forgott el, habár nem volt olyan híg trutyis. Füvön is eléggé tapad, lefeléken csak akkor csúszott meg ha szándékosan megemeltem picit.
    Szóval nem azt akartam kihozni hogy szar, csak hogy nekem nagyon nem ilyen kellett volna, mert az a 20-30km az erdőzésig, kissé kényelmetlen vele.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák