Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Toobee #112749 üzenetére

    Én még 1 egész napos túrára sem vinnék ennyi frinc francot :)))

    a seb meg szúnyog egyéb csípés kencék is feleslegesek, mert akárhol csíp meg, amíg haza nem érsz, kicsit a szervezet inkább arra öszpontosít hogy összekaparja az energiát, nekem itthon szokott elkezdeni viszketni és fájni a szeder karmolás, ilyen olyan csípés stb.
    Telópumpa is max 1 útra jó, gondolom nem hordod napi szinten csak jól mutatott a képen :P

    Az a folt készlet is eléggé elavult már(terepen), park toolnak de BBB nek is van öntapadós foltja, semmi nem kell se alá se fölé, megcsiszolod picit rárakod rajta tartod az ujjad, és 1 perc után mehet vissza a helyére. kb nincs súlya /mérete és sokkal kevesebb maszatolást igényel.

    A kullancs kiszedő csipesz nem hülyeség, de én nem sok esélyt látok rá hogy észreveszed egy túra során. Habár ha ez ilyen nagy világlátó felszerelés akkor érthető, és nekem is be kellene szerezni egyet, csak félek h az bevonzaná a kis mocskokat : ))

    Ez a szett lehet v 2+ kiló is táskástul, azért más egy kisautó árát kifizeti kétszer, hogy ennyit lekaparjon a bringájáról.

    (#112756) jjeahh
    Pfáj cseszd meg, még tengered is van :)))) Lassan teljesen érthető hogy 5x komolyabb bringás boltok vannak arra, pedelec bérléssel, hát ott az év minden napjára van új túralehetőség.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák