Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ShiTmano #102761 üzenetére

    Én úgy gondolom, hogy megvan az oka, amiért nem terjedt el a 29" X 3.0. Mondjuk nekem a fatbike sem hiányozna. :) A normál plus-os méretek elegendőek számomra.

    Napfénysüti: Őszintén szólva, én azon csodálkoztam, hogy még csak most csődöltek be. A középmotoros rendszereké a jövő, nem az agymotoré. Kevesebbet is fogyaszt a középmotor, jobb a súlyelosztása, és esztétikusabban is néz ki. Ráadásul a bionx bazi drága volt. És az agymotoros piacon rengeteg konkurencia van, sokkal olcsóbban.

    Jakesz: Sajnos nem tudod teljesen készre szerelve megkapni. A dobozos szállítás miatt a kormány, első kerék, pedálok le lesznek szerelve. És alap beállításokat is el kell rajta végezni. Csak a bolti átvétel esetében kapod meg menetkészen.

    Hasaggymeg: Én ezen annyira nem lepődtem meg, ha Magyarországon is ugyan olyan bérszínvonal lenne, itt se menne ez másként, ebben biztos vagyok. Egyébként meg miért is lenne ez baj? Sokkal hatékonyabb egy pedelec trekking mint egy sima. Logikus, hogy ha megteheted azt választod.

    Because: Jó persze én sem azt mondom, hogy mindenki cserélje le pedelec-re a bringáját. Meg ugye a jelenlegi aksik is azért határt szabnak. Viszont ez hülyeség, hogy a pedelec nem szólhat a sportról. Rengetegszer kaptam azon magam, hogy a pedelec montimmal jobban kinyírtam magam mint a simával, mert annyira élvezetes volt vele menni. Tehát ez a kevesebb izzadás nem feltétlenül állja meg a helyét. Sport szempontjából csak az néz le egy pedelec montit aki nem ismeri.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák