Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    Amúgy Dani kicsit túlszerénykedi a dolgot... velem szemben rutinos filteres és ízlelő :-), de messzemenő következtetéseket az összekóstolásról nem lett volna flair :-) levonni az EK őrlemény “éltes” kora miatt. Azt gondolom ugyanakkor, hogy rettenet sokk nem érhette, mivel a tasakokat őrlést követően a levegőt gondosan kivasalva zártuk le és 2 órán belül filtereztünk.

    Mindenesetre kössz Szabolcsnak és Lajosnak a kooperációt! És még egy röpke csevegés is belefért.

    Fogalmam sincs, h említettem-e, de Szabolcs lelkünkre kötötte, hogy az EK-juk tuninmentes darab, amivel tuti extrudálásokat :-) tolnak. Meglehet, szerencsés véletlen. Igyekeztünk, objektíven feltárni, az őrlő gyengéit. Azt gondolom, nagy meglepetés már nem vár ránk. A német és amerikai fórumokon nem fukarkodnak a szuperlatívuszokkal, de nyilván rutinos EK-vedelők fogják remélhetőleg megmondani a tutit.

Új hozzászólás Aktív témák