Új hozzászólás Aktív témák

  • Rush77

    aktív tag

    @mdav88, jack B.
    Nekem nem azzal van gondom, hogy különbözik egy picit a lefolyás a nyitott és zárt kar között.
    Nekem az a fő problémám, hogy azonos körülmények között (kávé fajta, mennyiség, kosár, daráló beállítás ugyanaz) - max a hőmérséklet különbözik pid hiányában egyelőre - az egyik kvázi ihatatlan és alig jön valami, a másikkal pedig teljesen élvezhető a végeredmény.
    Lehet Soldiernek van igaza és véletlenül úgy állnak a csillagok de ezzel meg az a bajom, hogy 10-ből 10szer megtörténik. És ésszerű magyarázatot én sem tudok.
    Amúgy nem gáz odébb tekerni a darálót amikor kettőt szeretnék csapolni csak szimplán böki a csőröm, hogy ez miért is lehet.
    Én azt is elfogadnám ha az lenne a magyarázat, hogy még túlságosan kezdő vagyok -ami nagyjából igaz is- de ez számomra érthetetlen.
    Na mindegy.
    Most már remélhetőleg eljutok oda, hogy hamarosan bekerüljön a pid a gépbe és akkor még egy változó kilőve. Annak viszont külön örülök, hogy eddig még nem fröcskölt a nyitott kar (bár nem tudom, hogy ilyen előkészítési "igényekben" van e különbség a világosabb illetve az olaszos vonal között mert még nem próbáltam). A lady paljoc pedig nagyon bejött eddig. Nyílván piddel még jobb lesz mert most hiába a hűtő csapolás, egy kicsit sötét a crema meg egy minimális kesernye van a végén de ez gondolom javulni fog.

Új hozzászólás Aktív témák