- DIGI kábel TV
- Linux kezdőknek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BOINC: compute for science
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- 47,5 milliárd dollárt költ chipekre Kína, várja a Samsungot is
- Aliexpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
@mdav88, jack B.
Nekem nem azzal van gondom, hogy különbözik egy picit a lefolyás a nyitott és zárt kar között.
Nekem az a fő problémám, hogy azonos körülmények között (kávé fajta, mennyiség, kosár, daráló beállítás ugyanaz) - max a hőmérséklet különbözik pid hiányában egyelőre - az egyik kvázi ihatatlan és alig jön valami, a másikkal pedig teljesen élvezhető a végeredmény.
Lehet Soldiernek van igaza és véletlenül úgy állnak a csillagok de ezzel meg az a bajom, hogy 10-ből 10szer megtörténik. És ésszerű magyarázatot én sem tudok.
Amúgy nem gáz odébb tekerni a darálót amikor kettőt szeretnék csapolni csak szimplán böki a csőröm, hogy ez miért is lehet.
Én azt is elfogadnám ha az lenne a magyarázat, hogy még túlságosan kezdő vagyok -ami nagyjából igaz is- de ez számomra érthetetlen.
Na mindegy.
Most már remélhetőleg eljutok oda, hogy hamarosan bekerüljön a pid a gépbe és akkor még egy változó kilőve. Annak viszont külön örülök, hogy eddig még nem fröcskölt a nyitott kar (bár nem tudom, hogy ilyen előkészítési "igényekben" van e különbség a világosabb illetve az olaszos vonal között mert még nem próbáltam). A lady paljoc pedig nagyon bejött eddig. Nyílván piddel még jobb lesz mert most hiába a hűtő csapolás, egy kicsit sötét a crema meg egy minimális kesernye van a végén de ez gondolom javulni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen