Új hozzászólás Aktív témák

  • simi.esp.28

    csendes tag

    válasz debsa #56373 üzenetére

    A svéd costas pörkölőnek is van egy ilyen cucca, nagyon hasonlít az általad tervezettre vagy fordítva.

    Dani egyik prototípus pörgettyűje volt nálam, aminek a használata valóban segített az egyenletes kioldódásban, szemre is kevesebbet csatornásodott a kávé a használatával, mint nélküle. Viszont ha valamilyen más őrleményeloszlatást csináltam csapolás előtt majd tömörítettem, én már nem éreztem volna ki a különbséget, de elképzelhető, hogy nálam profibbaknak menne.

    Kíváncsi lennék Matt Perger véleményére az eloszlást segítő eszközök meg simítók szükségességéről, szerintem ő pont a legegyszerűbb tapping mellett van ami után jöhet egyből a tömörítés. Minden egyéb pont a drága időből vesz el és a szükségessége is kérdéses.

    btw: van valaki rajtam kívül aki a zamat szó olvasásánál egy jó szaftos marhapörköltre asszociál ? :D

Új hozzászólás Aktív témák