Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Parci #27194 üzenetére

    Nekem VST-ből simpla van, és annyival ennél sem jobb a Reneka, mint gondoltam. Csak kellett egy köztes szűrő a VST 7g és a 21g-os (átlag ennyi megy bele, gőzöm nincs mennyi a névleges töltőtömege) noname közé (a 21g nekem már sok, a 7g még 9g-al töltve is néha kevés, főleg éjszakai műszak után). Mivel épp most ment el a Podos gép, ezért úgy döntöttem a szeptemberig tartó "nem veszek több kávés cuccot" fogadalmat megszegem egy kicsit (meg már tuti, hogy kitart az espresso láz szeptemberig, így okafogyottá vált maga a fogadalom is LOL). Szóval a VST mellé én tuti nem vennék ugyanakkora Renekát, mert nem éri meg szvsz. Az más, ha akarsz valamit a szimpla és a 20g-os VST közé, akkor már azért is megéri a Reneka, hogy legyen egy ilyen is. Abban biztos vagyok, hogy a VST tartósabb cucc. Hogy a Renekába préselt háló meddig bírja, gőzöm nincs, de nincs az az érzés, hogy "örök darab", és tisztítani is macerásabb. Meg nem bántam, persze, legfeljebb picit megugrik a kávé fogyasztás egy darabig.

    U.I. mivel a naked csapolást senki nem kritizálta, ezért elfogadom jónak (biztos vagyok benne, hogy ha szar lenne, már írtak volna többen LOL)

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák