-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz
soldier2 #26167 üzenetére
Ezzel mondjuk nem értek egyet.
Pl a felsőszűrőt bármikor is szedem le,azon ott áll a kávé és az ember azért nem minden nap szedi szét.
(minden kávézás után áttörlöm)
Aztán ott van a vízterítő,amin szintén mindig van kávé,mikor leszedem és tisztítom.
A kartömítésen is van egy pici, bármikor teszem fel a kart,hogy melegedjen a géppel együtt,egy pici mindig a szűrőbe kerül.
Aztán a gőzölőcső...,amit minden alkalommal áttörlök,ennek ellenére kis tej mindig marad rajta vagy alatta a fém csövön.
A víztartályban is megtelepedhetnek bacik, azt is el szoktam mosni kb hetente.
És mint a napokban láttuk a darálóban is mindig áll pár gramm kávé, azt se tisztítja az ember minden nap.
Vagy ahol a bojlerben van egy rozsdás fűtőszál pl, az se túl higiénikus...
A trafikokban álló Saecok belseje meg kész aranybánya lehet a penésznek és a cikkben felsorolt bacilusoknak.
Én nem görcsölök rá erre, különösebben nem érdekel,de szerintem is ideálisak a körülmények egy kávéfőzőben a gombák stb. elszaporodásához."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"