Új hozzászólás Aktív témák

  • Surda-

    őstag

    válasz soldier2 #26167 üzenetére

    Ezzel mondjuk nem értek egyet.
    Pl a felsőszűrőt bármikor is szedem le,azon ott áll a kávé és az ember azért nem minden nap szedi szét.
    (minden kávézás után áttörlöm)
    Aztán ott van a vízterítő,amin szintén mindig van kávé,mikor leszedem és tisztítom.
    A kartömítésen is van egy pici, bármikor teszem fel a kart,hogy melegedjen a géppel együtt,egy pici mindig a szűrőbe kerül.
    Aztán a gőzölőcső...,amit minden alkalommal áttörlök,ennek ellenére kis tej mindig marad rajta vagy alatta a fém csövön.
    A víztartályban is megtelepedhetnek bacik, azt is el szoktam mosni kb hetente.
    És mint a napokban láttuk a darálóban is mindig áll pár gramm kávé, azt se tisztítja az ember minden nap.
    Vagy ahol a bojlerben van egy rozsdás fűtőszál pl, az se túl higiénikus...
    A trafikokban álló Saecok belseje meg kész aranybánya lehet a penésznek és a cikkben felsorolt bacilusoknak.
    Én nem görcsölök rá erre, különösebben nem érdekel,de szerintem is ideálisak a körülmények egy kávéfőzőben a gombák stb. elszaporodásához.

    "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"

Új hozzászólás Aktív témák