Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti

    senior tag

    válasz mester6 #14566 üzenetére

    Ügyes vagy! :C Gratulálok!
    ( Bár én nem tekertem volna vissza fél fordulatot a helyedben, hanem kézzel ütközésig be, nem túl szorosra, aztán lekontráz, hogy minél jobb legyen a kontakt. De biztos így is jó, amúgy. )
    Egy jó tanács, mivel szinte nyitott a pid, hogy csinálj neki burkolatot. Sosem tudni, hogy mikor fröccsen rá véletlenül egy kis víz, vagy kávé, vagy bármi és máris belefolyik. Még a legnagyobb odafigyelésnél is előfordulhat.
    Én pl. egy vasas üzemben hajlíttattam 45x45 mm-es ( belső átmérő! ) inox zártszelvényt, mert a környékben nem lehet kapni. Egy 120 mm és 110 mm hosszút, hogy kötések elférjenek a végében. A hosszabbat raktam fel, mert úgy jobban tetszett. ( A plusz nem eladó és nem is vihető el ingyen! :D ) Annyi szépséghibája volt, hogy egy oldalán hosszában volt egy pár pötty hegesztés, ahol össze ért a két széle. De ez teljesen lényegtelen, mert ott van felragasztva a kétoldalú ragasztóval és semmi nem látszik belőle az ég adta világon.
    A végébe meg vettem 50x50-es zártszelvény dugót, amit rövidebbre vágtam, az utolsó bordáig, azt meg picit kisebbre, hogy passzosan bele menjen a zártszelvénybe, kifúrtam és kész.

Új hozzászólás Aktív témák