- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Gmail
- ASUS routerek
- Visszavonta az Intel és a Qualcomm Huawei-hez kiadott exportlicencét az USA
- A franciáknak elege van abból, hogy minden gyerek mobilozik
- Mozilla Firefox
- Sokat fogyaszt az AI, egyre több az adatközpont, kell az atomenergia
- SkyShowtime
- Crypto Trade
- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunLogin
csendes tag
válasz zolnagy #131016 üzenetére
Erre még nem gondoltam, logikusan hangzik. Örülnék is, ha így lenne, de mind a két adag rossz (lassú) lett.
Utána őröltem egy újat (ugyanazon beállítással) csak 16 grammal. Ott lett egy 40s-es lefolyás. Iható volt, de érződött benne az a plusz keserűség a többlet idő miatt. 1 kattot állítottam durvábbra, és 1 perc lett a lefolyás (ha még finomabbra állítottam volna akkor ok..). Itt mára feladtam
Tehát igazából 2 probléma is van, valószínűleg összefüggenek.Visszatérve a dupla adagos őrlésre. Nekem ott az a teóriám, hogy az elektrosztatikus töltés miatt rátapad a késre a kávé. Ha dupla adagot őrlök, már annyi tapad fel, hogy egymást őrlik. Jó kérdés, hogy van-e benne valami
Mindenesetre szétszedem az őrlőt, megfogadom a ,,rohadtul konstans '' tekerést, valamint spriccelem a szemeket őrlés előtt. WDT-t használok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Nincs több főgombos iPad, van helyette nagyobb Air és Pro M4 chippel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest