Új hozzászólás Aktív témák

  • vicces

    addikt

    válasz bl4ze #11250 üzenetére

    sziasztok!

    van valakinek saeco odea-val tapasztalata? az alap modellre gondolok, amin nincs az extra gomb a start gomb alján, ahol a kávé mennyislget lehet állitani, mert ez utóbbi drága. szeretnék egy espresszo gépet. viszont kényelmes is vagyok. volt a munkahelyemen is egyilyen gép. napi kb 20 kávét főztünk vele. kb 2 havontaszervizben volt. akkor még nem gondoltam, de most már szerintem igy visszagondolva vizkőteleniteni kellett volna. csak ez senkineknem esett le az irodában. szóval kb 2 havonta ment a szervizbe. egyébként a lidl-ös nevesincs kávéból is kihozta a maxmumot, mert fincsi volt a főzet.

    kérdés, hogy ha odafigyelek rá és pucolom rendszeresen akkor mennyire megbizható a masina?
    illetve ami még érdekelne, hogy mit kéne beállitani rajta, amit itt már emlitettetek. a darálóját az éppen adott kávéhoz?? ezt szerintem meg tudnám csinálni. vagy van esetleg más trükk is?

    ...

    a másik verzióm gaggia classic és egy cm80-as daráló.
    a főző
    a daráló

    viszont magam sem tudom, hogy kell-e ez nekem. kapucsinót szeretnék csinálni, és néha kipróbálnék drágább kávékat is. próbáltam a környéket felfedezni, de amit találtam kávéfajták errefelé, az a tchibo, segafredo, lavazza és dallmayer nagyjából.

    most van egy senseo gépem. ezt azért szeretem, mert nagyon kényelmes. viszont sokszor papir ize van a kávénak. ezt az előző albiban találtam. egy előző lakó hagyta hátra. ergo ingyen volt.
    illetve van egy tassimo gépem is. ez is nagyon kényelmes, de extra vizes az összes kávéja, és ráadásul baromi drága is. ;]

    szerintetek elég nekem az automata gép, vagy gaggia classic legyen?

    [ Szerkesztve ]

    :)

Új hozzászólás Aktív témák