Új hozzászólás Aktív témák

  • #35193216

    törölt tag

    válasz nhpeti #3916 üzenetére

    Igen, Pannon Egyetemen nem nehezebb a proginfó szak, mint a gazdinfó (számottevő különbség talán, hogy előbbinél van gépes gyak számgépháló 2-n, ahol sokan elhasalnak, akik nem tudnak elég gyorsan C-ben programozni, de szerintem akit ez a veszély fenyeget, az ne is informatikai szakra menjen), valójában a mérnökinformatikus szakkal is nagy az átfedés, majdnem minden tárgy közös. Eltén viszont nyilván nehezebb a proginfó, mint a Pannon Egyetemen, vagy mint mondjuk a Corvinuson a gazdinfó, mert ott több és keményebb a matek, és nyilván a Corvinus-os gazdinfó és az Eltés proginfó nem sokban hasonlítanak egymásra.

    Szóval szerintem nehézség szempontjából mindegy melyik szakot választod, a 3 szak közül Veszprémben egyedül a mérnökinfó, ami nehezebb a másik kettőnél valamivel (villanytanon szokták szórni az embereket).

    Matekból viszont mindenképpen szedd össze magadat, annyi segítséged lesz majd, hogy ma már első félévben tartanak felzárkóztató órákat azoknak, akiknek kell (anno az én időmben még nem volt ilyen).

Új hozzászólás Aktív témák