Új hozzászólás Aktív témák

  • carapace

    csendes tag

    válasz Citroware #34848 üzenetére

    A nagy túrót, ez nem olyan, hogy ha beleteszel t időt, akkor majd kiköp a végén f(t) árbevételt. Sokkal inkább mindent vagy semmit jellegű a történet, ha egy adott időt nem raksz bele, bedől az egész a francba.

    Erre a legjobb példa a saját cégem, ahol is az üzlettársam beújított egy nőt, és csajozni járt ahelyett, hogy fejlesztett volna, ebből szimplán az lett, hogy a fővállalkozó által kért cuccot jókora csúszással tudtuk leszállítani, be is rágtak ránk és megszakították a kapcsolatot. Ennyi kész, meghalt.Ha megrendelnek valamit, le kell szállítani időre, nincs olyan hogy majd fele munkával dupla idő alatt, vagy fele funkcionalitással szállítom le, kiröhögnek és elzavarnak.

    Persze ha olyan mákod van, hogy megcsinálod a flappy birds 2.0-át, akkor egy ideig működik, hogy csak hátradőlsz és számolod a pénzt, de egy idő után ez is be fog halni, mert a userek ráunnak, átmennek valami másra, és szépen elhal. Ott voltak például ezek a hülye facebookos játékok, a farmos meg a maffiás meg ezek. Dőlt a lé a fejlesztőknek, aztán ma már nem is elmlékszik rájuk senki.

Új hozzászólás Aktív témák