Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz -secret- #49129 üzenetére
Nekünk is két fajta volt rajta a kívánságlistán: francia bulldog és boxer. Végül tök egyszerű okból lett az utóbbi, az asszony belefutott egy hirdetésbe, másnap már mentünk is érte
Kint nyüszít a lelkem, az a baj, hogy tíz perce megnéztük, minden rendben van-e vele, az felpörgette
Sterbinszky, LOL, Vadon Janit szoktam még megkapni, hosszú hajjal, pajesszel meg John Lennon-oztak
Szerk: a hám szerintem is béna, de míg dolgoztam tegnap, ezt szerezte be az asszony. Majd ha megnő, kap egy normális darabot... tőlem
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #49032 üzenetére
Nagy kedvenc!
napizene/napifun (18+)
a klip a lényeg -
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #48767 üzenetére
Köszi! Ismerem a triviumot, többször is tettem vele próbát, de pont az az egyediség hiányzik belőle, ami a Protest The Hero-ban megvan. Ilyen "populárisabb" metalcore-ból, inkább őket csípem:
Killswitch Engage, Bullet for my Valentine, As I lay dying, All that Remains.
Zúzósból meg itt egy kis All Shall Perish track: [link]
Metalcore-ból főleg az ilyen irányzatot szeretem. (bár ők már inkább a deathcore felé hajlanak)
"Tuka-tuka" "butahácéből" meg ilyeneket: [link]
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #48734 üzenetére
Ide is feltetted, azaz honnan tudja valaki hogy oda írjon ha ott nem is nézte? Na mind1 biztos be vagy b@szva...
Amúgy szerintem te döntsd el, ne pedig más, mivel csak te fogod használni.
Amúgy én is kérdezhetek ilyesmit mert nem tudok dönteni: cseresznye vagy sötétmogyoró?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz -secret- #20874 üzenetére
nem védem, mert egyrészt személyesen nem ismerem, másrészt nem tetszik az a stílus, amit a(z) videókon/írásaiban előad, de az üzleti élet - sajnos? - ilyen!
legfeljebb az előadás módján változtathatna, de a tartalmán nem igazán...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Csizmás
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest