Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz tuki2200 #163616 üzenetére

    Szerintem meg inkább XR sikeres lesz mint az SE, sőt jobban. Benne van a potenciál.
    5C az egy évvel korábbi 5-ös hardverével jött ki az volt a gond. Meg a full műanyag hátlap sem tetszett sokaknak (igaz tokban hordják legtöbben...de 5C-t mondjuk annyira nem kellett óvni )
    XR viszont hardverben (szinte) ugyanaz kivéve a ramot, de azt meg meglátjuk hogy használja a kevesebb pixellel, és kevesebb kamerával, a zoom kamera sokaknak nem nagy hiányosság (én szeretem, de ha muszály lenne sima 7-est használva sem sírnám el magam) 3D touchot legtöbb ember nem használja rendszeresen, és a wireless töltést sem.
    Mi marad...a gyengébb kijelző amit viszont szintén nem érdemes túlságosan kritizálni, mert nem lesz gagyi az sem, és a nagyobb kávákat is el fogják viselni sokan főleg tokban hordva kevésbé lesz feltűnő.
    Ezek alapján inkább XR fogja vinni a prímet szerintem a világon összességében.
    Itthon jó kérdés.
    Nézve az előrendeléseket amcsiban legtöbben max-ot vesznek, simáből van is még készlet míg EU-ban a kicsiket is elkapkodták 1-2 hétre van már csak szállítási határidő.
    Az is lehet, hogy valaki vagy max-ot vesz vagy vár az xr -re ha olcsóbbat akar és az xs lesz a legkevésbé kelendő.

    (#163657) Famalac:
    Hát ja...nem egy átlagos költés, de rezsi (közművek) jó lakásban lehet alacsony megszorítások nélkül is.
    Az azon kívüliek meg...hát egyedülállóként ha csak a kaját számolja költendőnek, akkor tuti nincs kocsija, nincs hitele sem, és saját a lakás ahogy írja...kevés ilyen ember létezik. Ha nincs hitele és saját lakása is van valakinek akkor már általában kocsija is amit fenn kell tartani.
    Nade nem vagyunk egyformák ebből is látszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák