Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz radi8tor #114980 üzenetére

    Istenem, csak el ne kezd a szétválasztó diéta erényeit ecsetelni, mert akkor végem lesz rögtön.... :D

    Gabonát pedig nem csak a glutén miatt zárja ki teljesen, hanem mert van benne más olyan fehérje is a gluténen kívül, ami hosszú távon cumi (és ami azért van a gabonában, hogy az őt támadó élősködőket kinyírja).

    Egyébként én spec. nem vagyok a gabonák ellensége attól,hogy nem eszem, de azért tegyük hozzá (bár mindennel így van szinte), amit nagyszüleink ettek gabonát, az messze nem a most megszerezhető fajta volt (sz*rrá finomított, stb).

    Ami a lényeg és már tisztáztuk ezt, mindenki annak hisz, akinek akar, csak ne menjen át ez abba, hogy rátukmálja a másikra a saját igazát. Persze, mi még csak a beszélgetés-érvelés stádiumban tartunk.

    Stevia: Sehol egy könyv sem említi, melyik fajtát egyed,ha akarod, rád van bízva. Az, hogy van 800 féle jó és sokkal kevésbé jó változat, arról nem a paleo maga tehet, hanem a köré épített biznisz. Így van ez sokmindennel, önmagában jó lenne, csak épp gyorsan ki akarják anyagilag aknázni sokan, és egyre több fals cuccot vonnak be ennek érdekében.

    Meg kell nézni, mit veszel, láttam "norbi cukrot", stevia-val reklámozva. Megnéztem, stevia tartalom 5%, a többi maltodextrin, amiről tudjuk,hogy szintén szénhidrát, ergo pont nem jó arra, ami miatt vennéd a terméket.

Új hozzászólás Aktív témák