- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #4798 üzenetére
Ezt ugye most nem komolyan kérdezted (nagy általánosságban értve, nem pedig itt a konkrét esetre)?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #4801 üzenetére
Vág az eszed StLui általánosító kijelentésére kérdeztem vissza.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #4799 üzenetére
2-3 honapja volt ez, es fuggo, NEM karcmentes, NEM osszes tartozekokkal kerestem. aki ezert tobbet ad mint 75, annak egeszsegere... nem er tobbet
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
StLui
veterán
válasz vadászcsiga #4802 üzenetére
nem nekem címezted, de akkor nem is értem mire, melyik hsz-omra kérdezted ezt
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #4803 üzenetére
És nem gevey-es. Annak ellenére hogy nem ér többet, mégse láttam ennyiért hirdetést. Látod, továbbra is fontosabbnak tartod bebizonyítani, hogy nem ér többet, mint hogy szépen csendben elismerd, hogy ár alatt keresel, vagy egyszerűen kommentár nélkül ennyit adsz érte. Ezért szedték szét a hirdetésed.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
barcelona133
csendes tag
Hali a barátommal kitaláltuk az hogy veszünk egy iPhone-t és teljesen átalakitjuk.
A kérdés az lenne hogy ha veszek egy nagyob kijelző-t akkor fog-e menni???vagy ha az iPhone 2g-be beleszereljük a retina kijelző-t
akkor fog menni.meg még annyi hogy ha a 2 magot kivesszük és egy négyest belerakunk akkor menne a az iPhone 2g? -
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #4806 üzenetére
De neked ez miert faj? Miert nem lehet csak szimplan ignoralni
Erdekes... vateran 80 folott nem mennek a 4-ek, de van hogy megkevesebb a licit. Valamifnt most tudok venni 70ertt 32gigas tmobileosat... Akkor megse tunik ugy hogy tobbet er.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz barcelona133 #4807 üzenetére
99.99%, hogy nem.
Ez nem egy számítógép, hogy csak úgy cserélgesd benne a dolgokat.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
irgum
addikt
A 2g be bele lehet rakni 4 magot persze... A többi kérdésed is logikus...
-
C4mp3r
addikt
szerintem masfel magot vegyetek ki az i4s-bol es tegyetek bele az elso iphone-ba.
-
StLui
veterán
válasz r3dsnake #4808 üzenetére
Tényleg nincs 80 felett i4 lehet nálam másik vatera megy
pl 3 hónapos T-mobilost biztos nem mernék venni, tuti nem fizetik még több mint 1,5 évig, nem azért vették
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legenda
nem olyan biztos az, én is adtam már el néhány hónapos t-s telefont, és fizettem tovább az előfizetést!
megvettem az i4s telefont, és ha nem jött volna be, vagy közben másikra vágynék, akkor eladnám ezt is, de attól még fizetném tovább az előfizetést, hiszen több előfizetésem van, kapcsolódnak egymáshoz, nem érné meg felmondani egyiket sem, túl sok kedvezmény úszna el!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
StLui
veterán
Nyilván, de én nem merném bevállalni a rizikót.
r3dsnake nekem decemberben jár le a két év hűség, simán tiltanák ha nem fizetném az előfizetést. Nem kötözködöm, csak ne állítsd be úgy, hogy pont a vaterán 70-ért utánnad dobják az i4-et.
insomniac de lehet mi álltalánosítunk
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
mivel a többi kütyü topikját nem követem, ezért nem tudom, hogy ez a para letiltással kapcsolatban más telóknál is jelen van, vagy csak az iphone-nál?
itt angliában egész "iparág" épült, hogy "kihozom ingyen eladom a sarkon, meg még a biztosítást is bezsebelem", és az összes CEX, meg pakiGSM tele van használt mobilokkal, persze igen sok szolgáltatós, de gondolom, hogy nem nagyon mennének, ha állandóan tiltanák le a használt mobilokat"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
eszgé100
őstag
válasz Mr.Csizmás #4820 üzenetére
nagy vagy
viszont látnod kellett volna a Genius Barban a gyereket, mikor csere előtt kereste a Gyári beállítások visszaállítását, szerintem még életében nem látott magyar szöveget, de megtalálta
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
legenda
válasz eszgé100 #4819 üzenetére
nem csak az iphone esetében adott a letiltás lehetősége, de gondolom ott is úgy vannak vele, mint itthon bizonyos szolgáltató, aki nem tiltja a telefont, ellenben a másik meg igen, de utóbbi pont úgy letiltja az olcsóbbat is, nem csak a drága iphone és társai szenvednek csorbát!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
korpicschess
veterán
Akutyafáját. Ezen besírtam.
Kérlek azért, hogyha esetleg SAMOLED-et szereltek bele és beég, akkor egy screenshotot toljál majd róla a topikba, S2-nél az is nagyot szólt.szerk: Csizmás most látom én is.. ment is offra.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Otisz
őstag
-
mexicanraven
senior tag
A négy mag az milyen? Sárgából vagy görögdinnyéből teszitek bele? Esetleg egy Phenom X4 955?
when the sun shines, we'll shine together
-
molnarpeter
nagyúr
válasz mexicanraven #4827 üzenetére
Szívesen...
mp
-
Játékos
addikt
Esetleg, ha valaki elsikolt felette, a kérdés továbbra is megvan, és egyre aktuálisabb.
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
vadászcsiga
félisten
Gmail app meghülyült? Lépnék be nem enged, adatokat beírom semmi, webes nézetben minden rendben. Torlom, letöltőm újra azonosítás nélkül bent is vagyok
-
Csabee.
nagyúr
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Kérdésem lenne: Iphone 4s-ről mentettem le a videókat amiket rögzítettem, de valamiért az összes el van rotálva. Minden fejjel lefelé van. Az a kérdés hogy mivel tudnám rotálni a képet, és hogy lehet e ezt állítani a telefonon?
Intel & ATI
-
Csabee.
nagyúr
Az a baj hogy fordítva tartottad az iPhone-t, azért látod a számítógépen így.. ez elég gáz szerintem ez a része az iPhonenál. Úgy kell tartani videozásánál, hogy a hangerő szabályzó gomb nézzen a föld felé. Tehát az legyen alul. Így normális lesz a kép!
Egyszerű megoldást nem igazán tudok video forgatására .
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Játékos
addikt
Én eddig mindig gombokkal felfelé használtam, és a gépen is helyesen jelentek meg a videok!
Akkor fordult elő, hogy fejjel lefelé állt, mikoraz asztalom lévő dolgot fotóztam le, és a telefon gyakorlatilag vízszintesen volt. Ez átverte szegényt...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Fecogame
veterán
Iphone 3GS-nél ( 5.1.1-es iOS-al ) miért csinálja azt, hogy 1-2 nap után bemondja az unalmast, és adott alkalmazásokat már nem indít el? Illetve megjeleníti 1ms-ig, majd eltűnik. Restore után megint jó 1-2 napig, de aztán kezdődik elölről...
JB nincs rajta.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
M@te
senior tag
ha vettem egy új iphone-t és rádugom az itunes-ra, de nem akarom back up-olni a régi telóm adatait, CSAK a kontaktokat, arra van valami megoldás?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest