- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41501 üzenetére
Miért ha az ingyenest letöltöttem még régebben, akkor az már most kuka?
-
flierqqq
tag
Alaplapcsere után csak az almajel jelenik meg több óra elteltével is,de a gép felismeri. Mi lehet a gond? DFU/restore segít?
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #41503 üzenetére
Én is így tudtam, vadászcsigát meg nem értem ezt mire írta akkor...
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #41506 üzenetére
Hacsak nem egy tiltott api-t használt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41506 üzenetére
Lehet nem olvastad, de írtam jelenleg nincs iphone-om (elvileg holnap holnapután veszem át a 4S-t), viszont gépen/icould-ban a régi rendszeremet mentettem, és ott ugye rajta van. Szóval erre írtam a mentést.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41509 üzenetére
Eddig 3x csináltam ilyen visszarakást, eddig nem volt gond. De így belegondolva, ha jól sejtem úgy müködik hogy minden app-ot letölt megint, és a mentéseket/beállításokat hozzá rakja.Na most ha így is van ahogy gondolom, akkor ha azt az alkalmazást törölték akkor értelemszerűen nincs is honnan letöltenie, így tényleg elveszett akkor.
-
vadászcsiga
félisten
-
Onderon
senior tag
több, mint 200 új bejegyzés csak mára és semmi érdemleges. miért nem mentek chat.hu-ra és nyittok egy iphone topikot? /flémon
[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
Szerintetek megéri külsős kamera alkalmazással fotózni, vagy nem lesz lenyegesen jobb? (Ajanlottak nekem a camera+ alkalmazast, azert kerdezem)
-
-
V B A
aktív tag
Gmailt (ill. G. Apps mailt) használok iPhone 4S-en, a natív email alkalmazásban. Be lehet azt állítani, hogy email továbbításkor ne töltse le a csatolmányt? Sajnos ez elég sok idő és adatforgalom is.
Egyelőre azt a megoldást találtam, hogy Safariban a Gmail webes felületéről továbbítom, de ez elég béna sajnos.
Köszi a segítséget!
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
T-s I5-ben porszem került a kamerába.
[link]
A bal alsó sarokban látszik 2 folt is. Kérdés, hogy garanciában cserélik?
Jól tudom, hogy a Westendben elvileg egyből cserélnek, nem kell várni 1-2 hetet?
Köszi
Üdv. -
V B A
aktív tag
válasz zaskar #41485 üzenetére
Én eladtam a kompaktomat az iPhone 4S megvásárlása után, pedig nem volt rossz cucc (Canon G12). Nem mintha a G12 nem lett volna jobb a 4S-nél, de akkora különbség nem volt, hogy érdemes legyen a kompaktot cipelnem.
Főleg a Camera+ appal fotózok egyébként.
Ha meg nagyon elmélyületen akarok fényképezni, ott a Nikon D50 két frankó objektívvel.
-
M@te
senior tag
ja, azt hittem be lehet állítni. pl ha egy magas helyről akar fotózni mondjuk a város fényeit akkor elég nehéz egy kis világos pöttyön mérni akkor mind1.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
veterán
Ezt a KitCamet én is megnéztem volna, de rejtélyes módon tényleg eltűnt, érdekes...
Nem tudom, de a camera+ -tól én nem voltam elájulva, semmi extra különbséget nem láttam a gyárihoz képest.
Mondjuk egy , olyan progi érdekene, amibe tényleg lehet állítani a zár időt, az miért is jó pontosan ? sötétbe valamivel jobb képet tud csinálni ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Tibee86
nagyúr
-
Stylewars_kp
őstag
Egy kis érdekesség. Lényegében forgalmazási születésnapja van!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Stylewars_kp #41535 üzenetére
Ebben biztos vagy?
-
veterán
válasz Tibee86 #41534 üzenetére
Nem gondolom, hogy rossz képet készítene, nem erről van szó. Igazából valamivel fejlettebb gyári softvert látnék szívesen, de persze , ha tudnak még javítani a képminőségen az sem hátrány és miért ne lenne ez lehetséges...?
"Nekem kifejezetten bejön, hogy nem kell 77 féle beállítást elvégeznem, ha szeretnék egy képet csinálni."
Ezt mire/mihez képest érted ? A gyáriba szinte semmit nem lehet állítani nem , hogy "77" félét
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Onderon
senior tag
válasz Gergőke88 #41518 üzenetére
pont tegnap cseréltem az enyémet is ugyanezzel a hibával Mammutban. szó nélkül ment. elvitte hátulra, hogy azért megpróbál valamit, aztán már a csini refurbished dobozzal jött vissza (jelezném, hogy az elmúlt félévben ez a 4. iphone 5-öm...)
Stylewars_kp: picit benézted a dátumot
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz Gergőke88 #41539 üzenetére
igen, kettő és igen, csak a készüléket. nem is kell vinned semmi mást neked sem, csak a telefont és a jótállási jegyet, mert kapsz új matricát (gari újraindul). majd meglátod, egy lapos, jelöletlen, de lematricázott fehér dobozban jön, amit előtted kell kinyitnia.
[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
Milyen offline navigációt ajánlotok i5-re? Ha jól tudom a Apple térképek alkalmazása nem tud offline navigálni. (Nokia Here, vagy valami más tipp?)
Köszi -
nord_
veterán
-
gabormgp
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest